Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellarossa

czy podczas krwawienia moge isc do ginekologa?

Polecane posty

Gość bellarossa

czuje, ze muze isc juz do ginekologa bo dłuzej nie wytrzymam tej niepewnosci.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
raczej nie chyba ze czujesz ze umrzesz:-) raz byłam pod koniec miesiaczki to mi ginekolog powiedział ze po miesiaczce trzeba odczekac kilka dni

Gość AsiKKKKKK
Jesli chcesz jakiejs porady od gina to tak idz ale jak sie zbadac to poczekaj pare dni az skonczy sie okres

Gość roslinaa
to zalezy jak pilna jest sprawa. jak moj a znajoma miała powazny problem i poszła w czasie miesiączki do gina, i zaczeąła mu sie tłumaczyc z tego jak chciał ją zbadac , to tylko powiedział. -A co pani myśli, ze ja krwi miesiączkowej nie widziałem" , z tym ze to zalezy od problemu z którym chcesz sie udac, jak moze poczekac poczekaj, pilne idz.

Gość bellarossa
ja mam chyba powazny problem. miałam miesiaczke potem 2 dni krwawienie i po 4 dniach znowu miesiaczke.. i trwa do dzis juz 4 dzien i jest cały czas dosyc obfita.. poza tym poli mnie brzuch na dole i mam mdłosci.. musz isc jak najszybciej..

Gość Lato 20
Idz do ginekologa, on na pewno Cie zbada nawet jak krwawisz. jak ja czasami chodzilam jak mialam okres np tylko po tabletki, to moja ginekolog i tak chciala mnie badac tylko ja nigdy nie chciałam sie zgodzic bo dla mnie to troche obrzydliwe w okres..ale jesli masz jakies powazne obawy to jasne ze idz

Gość bellarossa
ok dziekuje :) to pojde juz jutro :)