Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nitka24

Dlaczego on zdradza

Polecane posty

Gość kkurna
foxterierka masz rację!! ale to jest żenujące prawda? ja też myślę że zdrada psychiczna jest gorsza, ale żadnej bym nie wyaczyła! a wy faceci po jaką cholerę się żenicie skoro dla was żona jest zawsze najgorsza??czy wy już żadnych świętości nie macie????? Boże co się dzieje z tymi ludźmi????

ja oczywiście nikogo nie chciałem zdenerwować na tym topiku .......z góry przepraszam ale tam myśle .......są to oczywiście moje luźle wypowiedzi które staram się zakomunikowaś obecnym tu internautom:D

Gość kkurna
a po jaką cholerkę mam nosić worki cementu??? jeśli mam przez to rozumieć że facet jest potrzebny to nie rozśmieszaj mnie proszę! na pewno nie będę z facetem żeby udawac słabiutką i bezbronną! jak trzeba będzie to i te dwa worki sama uniosę!

kkurna, tlumacze Ci po prostu, ze Ty juz za maz raczej nie wyjdziesz, ja za to jeszcze masz szanse, ze jakas mnie zechce (no, niech bedzie ze sie ludze) ;) Moim walorem jest to, ze uniose dwa worki cementu, Twoim, ze umiesz psioczyc w niedzielny wieczor na facetow. Ja na starosc bede dzwigal juz tylko jeden worek, za to Ty bedziesz stara, zgorzkniala, bedziesz psioczyc jeszcze bardziej i zapiszesz sie do kolka Radia Maryja. Wyciagasz juz jakies wnioski, czy mam Ci wytlumaczyc na workach ziemniakow? :)

Gość kkurna
poproszę o wytłumaczenie na workach ziemniaków...

Gość kkurna
przykro mi że na starość będziesz nosić worki z ziemniakami , ja będę miała ludzi od tego... a narazie nie narzekam, męża mam dobrego i dzieci więc jak widzisz staropanieństwo mi nie grozi... może kiedys i ciebie zatrudnie do noszenia worków...kto wie jak poprosisz

Gość Spidka
Dyskusja miała być o facetach, a nie o workach z ziemniakami. A może to to samo???

No pewnie, ze staropanienstwo Ci nie grozi, za 4 lata jak sie zmieni rzad i umozliwia rejestracje zwiazkow homoseksualnych wciaz bedziesz miala szanse :D Zreszta, Twoj maz powinien Cie poczytac, pewnie by mu przeszlo :)

Gość kkurna
hahah własnie mój mąż pisze to bo razem siedzimy! haha ale już widać ile tymożesz zaoferować swojej kobiecie! noszenie worków...jedź na wieś tam może jakas cie zechce... ambitne i inteligentne kobiety dostają od równie mądrych mężów coś, o czym ty nawet nie masz zielonego pojęcia...biedaczek :-)