Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluzja

kiedy czas na dziecko?

Polecane posty

Gość aluzja

mam 21 i ostatnio obzywa sie we mnie wielka fala istynkt macierzynski... zaczynam myslec o dziecku i pojawia sie pytanie KIEDY? teraz nie bo jestem zbyt mloda, niedojrzala i studiuje. po studiach? zamiast zdobywac doswiadczenie robic sobie luke w zyciorysie? po paru latach pracy... jak juz wreszcie zaczne do czegos dochodzic? nie mam pojecia! odezwijcie sie mamy, ktore PLANOWALY ciaze... kiedy uznaly, ze to dobry moment z punktu widzenia takich przyziemnych ekonomicznych warunkow.

Gość aluzja
mamy pomozcie!

to chyba indywidalna sprawa,ale jak patrze na 25 lotki, które już prowadzają swoje maluchy do szkoły to myślę, że to było dobre wyjście....niby wpadka, ale w wieku 25 lat sa ustawione, mają skończone studia, dziecko, prace...itp, itd

Gość Kanapka z serkiem
najlepszy czas jest po kanapce :)

Gość karasiowa
kotek21 tamten topic jest jednak dosc ostro zasmiecony jakimis nieprzychylnymi komentarzami ale ja ciebie dosc dobrze rozumiem mimo tego ze nie mam tak ulozonej sytuacji jesli chodzi o partnera jak ty i chetnie z toba na ten temat pogadam :)

moja kumpela ma 20 lat, a jej córeczka 5. Kaśka zdala mature, teraz studiuje politologie na UJ, a kiedy skonczy studia mała bedzie juz praktycznie odchowana. Wpadka w mlodym wieku tez ma swoje dobre strony (ale tylko jesli nie trzeba przerywac szkoly, jesli rodzina pomaga).

Gość kotek21
Witaj karasiowa! jesli chcesz to mozemy pogadac, pisz na tym lub na tamtym topiku, przegladam codziennie takze sie zgadamy:) pzdr