Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia90

CZY ANGELINA J MA BRZYDKIE CYCKI??????????????

Polecane posty

Gość lilolka89
ee ja tez myslalam ze ma ladniejsze;)))

Gość o nieeeeeee
no niefajne;)

Gość mnie się podobają
fajne są!

Gość o maj gaaddd
zaraz odjade:) to są niefajne cycki?? a przepraszam kiedy byłyby fajne?? jakby wsadziła sobie po poł kilosa silikonu do kazdego?? zajebisty biust!! gdyby kazda laska miala takie piersi, chirurdzy nie mieliby siana na operacjach powiekszania podnoszenia itd itp. bo chciałam zauwazyc, ze to kadr z filmu (do tego garbi sie i wyglada naturalnie), a nie robiona fota z ckmu :) zazdrosnice:)....

Gość HIIUUDES
sorry ale moja panna nie ma zadnych silikonow a ma jedrne ladne rozmiar 75c/d i to sa dopiero ladne cycki! ona ma wyraznie obwisle!!!!!!!nie mowcie ze ona sa ladne!!!!!!!!!! a co do jedrnosci czy juz kazda panna jak ma jedrne i ladne to musi miec silikon!!!!!eeee

Gość a ile panna ma lat

Gość wy to się zawsze doszukujecie
jakichś wad. Rzygam już takimi topikami!! Kiedy się to wam w końcu znudzi ?! Na bank jesteście zazdrosne o Angeline. Gdybyście nie były to nie zakładałybyście takich topików, bo by wam się nawet nie chciało dyskutować o takich rzeczach. Załóżcie w końcu coś sensownego! Coś co się może przydać nam w życiu codziennym! A nie śmiecicie jakimiś bzdurnymi tematami. Pewnie że można nie wchodzić na topik jak się nie podoba, ale jak mi to "świeci" na szczycie tematów to to w końcu drażnić zaczyna 😠

Gość Helll
Ladne ma. Ale gorzej z Jej glowa. Ona ma te chorobe, co sie podcinaja zyletkami do krwi. Rznie sie i ciacha wiec Tworki

Gość gduud
piekne piersi ma. jestem kobieta, i to niezazdrosna o ta aktorke. uwaam, ze w ogole jest piekna kobieta.

Gość jesteście nienormalni.....
Wiadomo, że każdy jest człowiekeim i wygląda jak człwoiek. A czego żeście się tam spodziewali???:o A raczej spodziewaŁY. Wiadomo- wszystkie krytykują, a jak się wyjdzie na ulicę, to same piękności widać:o Litości! Połowa Polek wygląda jak przerośnięte nastolatki:o Tłuszcza się wylewa "biodróweczkami", z modą jesteście 100 lat za Murzynami, nie umiecie się malować , macie gówniane pasemka i jesteście bez pomysłu, smętne niczym dupa nietoperza...:o I oczywiście musicie komentować zawzięcie Angelinę, która ma jakieś 10-15 lat więcej niż wy.... To jest kobieta, a nie nienormalna gimnazjalistka:o W dodatku jest wysoka, ma super figurę (juz nie taką jak do tego filmu- to też się zmienia, bo ona jest AKTORKĄ...), piękne włosy, bardzo łądną twarz, szyję, ramiona, po prostu jest bardzo łądną kobietą. A przed komputerami siedzą rozczochrane pasztety w piżamkach i krytykują:o

Gość jesteście nienormalni.....
PS. Nawet jak ktos ma najpiękniejsze cycki świata, to musi mieć jeszcze znośną facjatę i cokolwiek w głowie, żeby znalazła sie osoba, która w ogóle te cycki będzie chciała oglądać:o Chyba, że macie potrzebę chwalenia się i dajecie wszystkim jak popadnie, bo inaczej nikt by na was w ogóle nie spojrzał:p Ale nie na tym polega bycie kobietą...

Gość a wy macie git cycki
jestescie nienormalni twierdzac, ze Angelina ma brzydkie cycki.Jakby miala sylikony to bylyby cacy?Mi sie rzygac chce jak widze silikony typu Dody i to wiecznie na wierzchu a Angelina nie musi obnosic sie z cyckami bo jest swietna aktorka:D

Gość agiiii
co wy fajne sa

Gość lola232
a ja rzygam ta cala angelina!!!!zabrala meza innej obnosi sie z nim i ich dzieciakiem po calym swiecie... i wszedzie jej musi byc pelno!!!! w ogole mi sie nie podoba!-nie wszystkim musi sie podobac!!!!!!!!!!!! no ale przeciez ja jej zazdroszcze bo ona mi sie nie podoba??!!!niektore kobity to sa szalone!!!!!!!

Gość ojej lolu 232 i co teaz
będzie z Twoim życiem?

Gość No kurna wszystko
jak widać ma ładne :-D i teraz do małolatów - to są naprawdę ekstra piersi - tak wyglądają. Popatrzcie sobie i zapamietajcie, bo juz niedługo w przyrodzie bedzie istniał tylko silikon.

Gość Sensuel
No cycki ma fajne i naturalne, tylko szkoda, ż esobie twarz poprawiała...

Gość Sensuel
Nos i policzki

Gość o czym ta gadka
skoro już takich nie ma. dziecko urodziła, alleluja! obudźcie się

Gość Sensuel
Yhm...i po schudnięciu właśnie twarz jej schudła a cycki nie, pomyśl....

Gość Affront
No właśnie, jak już tak raptowanie schudła to najpierw powinny ucierpieć na tym cycki, sama wiem, bo się już odchudzałam.

ale to jest stare zdjęcie...pomyśl...:o poza tym ona ćwiczyła...pomyśl dwa razy :P

Gość Sensuel
Ja nie mówię akurat o tym zdjęciu, bo widziałam wiele innych

Gość obleśne cyce to ma
EWA SONNET albo sztuczne DODA, a Angelina ma bardzo przeciętne piersi większość kobiet ma właśnie takie dzieci, naoglądałyście się CKM - ów i innych Playboyów... nie ma co się dziwić, że nie wiecie jak wyglądają piersi przeciętnej kobiety dbającej o sylwetkę