Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciulinka 24

Globulki dopochwowe i reszta

Polecane posty

Gość kiciulinka 24

Czy globulki dopochwowe, pianki, żele plemnikobójcze są dostępne bez recepty? Czy ktoś mógłby mi coś polecić, coś dobrego i sprawdzonego? Bardzo pilne:)

Gość *****26
przewaznie sa bez recepty ale co jest najlepsze to nie moge Ci nic polecic bo nie wiem

są bez recepty. w polsce dostaniesz tylko globulki - kiedyś był dostępny jeszcze żel albo pianka delfen, ale został wycofany (nie tylko z polski) ze względu na niską skuteczność. na zachodzie zdarzają się różne pianki, ale w polsce nie. poszukaj na tym forum tematów o globlukach, już były.

Gość lula lu
ok, dziekuję:) a czy te globulki są trudne i kłopotliwe w użyciu?

Gość agus_18
klopotliwe w pewnym sensie nie sa.wprowadza sie je do pochwy(jak gleboko mozesz) na 10 minut przed stosunkeim, w tym czasie sie globulka rozpusci.globulke mozna laczyc z przezerwatywami to daje wieksza pewnosc zab. globulka moze powodowac uczucie szczypania(gdy to robilismy z sama globulka , moj chlopak takie szczypanie odczul) i goraca. z tego co wiem to globulki jakie sa dostepne to patentex oval, w op po 6/12 sztuk, cena okolo 15/27 zl. nie wiem czy krem w/w jest wycofany, ale jak co, to kosztuje okolo 40 zl a moze i nawet 50 zl.