Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghdfg

Co sadzicie o reinkarnacji?

Polecane posty

Gość fghdfg

Myslicie ze to mozliwe?Niektorzy sadza ze tak dlugo dusza bedzie wchodzic w rozne ciala az dojdzie do doskonalosci,co o tym sadzicie?

Gość jakos w to nie wierze.

Gość ja tez....
osobiscie w to nie wierze ... na razie to jest niesprawdzalne.

Gość abcdefghijklłmnoprstuwxyzźż
zieewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Gość fghdfg
Ale czy np ponowne zejscie na ziemie nie moglo by byc traktowane jako czysciec?

Gość abcdefghijklłmnoprstuwxyzźż
zieeeeffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Gość ja tez...
teoretycznie by moglo bo pewnie cos w tym stylu to jest dla tych co wierza ni e wiem ale nie jako czysciec katolicki bo w Biblii jest jasno powiedziane ze czlowiek zyje i umiera raz i takie jest stanowisko tez chcrzescijan

Gość Saaarrna
Jesli kogos to tak strasznie nudzi to niech sie polozy spacDobranoc i milych snow

Gość abyabyaby
zieeeewwwwwwwwwwwwww zieeewwwwwwwwwwwwwww

Gość ja to widze tak.
dusza czlowieka umiera razem z nim. ale istnieje osobny swiat duchow, ktore czasem, przypadkiem lub celowo przychodzą 'do nas' i straszą.

Gość ja tez... vel... ty lepiej...
no w kilka dusz wierzyli ludzie kiedys ktore rozne fikolki gdzies wykonywaly.. nie moge sbie przypomniec czy jakies umieraly tez...moze.

Gość To znaczy ze
duchow tez nie ma?

Gość ja tez... vel... ty lepiej...
przeciez czym innym jest reinkarnacja a czym innym mozliwosc pojawiania sie duchow... akurat tu nawet Biblia mowi o tej mozliwosci.... /to dla chrzescijan odniesienie/