Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnKKKKa

Glinka zielona w proszku! .. JAk ją stosować ?????

Polecane posty

kupiłam własnie glinke zieloną i nie wiem jak ją stosowac co mam do niej dodac wode?? :( ile ? jak długo trzymac nawilżać zeby była ciągle mokra ? prosze o odpowiedz

Gość powinnas miec opis
nie jestem pewna ale chyba powinnaś dodac przed uzyciem wody, tak aby zrobiła sie gesta papka a nie breja i uzyc. Wode dodac do takiej ilosci glinki jaka chcesz uzyc

Gość ja robie tak
dodajesz 2- 3 łyżki przegotowanej wody mieszasz i kładziesz papke na buzkę i trzymasz 15 min i zmywasz :)

Gość nawilzamy
bo jak sie nie nawilza to glinka zasycha i zabiera wode z twarzy i w rezultacie wysusza skore. moizna dodac do tej glinki pol na pol wode i oliwke z oliwek

Gość upupupupupupupup

Gość Hej a masz
gdzie kupiłaś taką glinkę i za jaką cenę? Dużo tam jest tego proszku>?

Gość a na jaki rodzaj cery jest
ta glinka?

Gość lajdskhgleirf
w drogerii natura widziałam jest chyba na 5 razy za 12 zł

Ja stosuje glinke zieloną z firmy Argiletz ( w proszku ) kupiłam za 5 zł 10 g.. w aptece.Słyszałam ze jest bardzo dobra dla cery tłustej z \"niespodziankami \". Google : \"Pochodzi ze skał krzemionkowo-aluminiowych. Posiada około 20 różnych soli mineralnych istotnych dla organizmu, takich jak: krzem, magnez, wapń, potas, fosfor, sód i inne oraz cały szereg mikroelementów i pierwiastków śladowych: selen, molibden, cynk. Glinka zielona ma wspaniałe właściwości dezynfekujące, absorpcyjne i gojące. Doskonale leczy trądzik, wypryski,wrzody, pielęgnuje i regeneruje zmęczoną cerę również podczas leczenia, odkażając ją i wzmacniając. Odżywia zmęczoną cerę, zmniejsza i zapobiega zmarszczkom\"

Gość sfsfsfsf
Upppp