Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euiwur948r539p2

czy znacie miła i w miare elegancka restauracje w Trójmiescie?

Polecane posty

Gość euiwur948r539p2

CHCE SIE WYBRAC Z MOIM CHLOPAKIEM NA KOLACJE Z OKAZJI DRUGIEJ ROCZNICY NASZEGO ZWIAZKU. SZUKAM JAKIEJS ROMANTYCZNEJ, KLIMATYCZNEJ RESTAURACJI, GDZIE MAJA SMACZNA KUCHNIE(TAKZE DANIA DLA WEGETARIAN), DOBRĄ KAWE I CIASTO.I OBOWIĄZKOWO0STÓŁ Z WYKROCHMALONYM, TRADYCYJNYM OBRUSEM I PŁOCIENNE SERWETKI9 A NIE PAPIEROWE) ZNACIE JAKAS GODNA POLECENIA?

Gość jest jest
idąc ulicą Długą w stronę Motławy miej więcej w połowie długości po prawej stronie znajduje się znakomity BarMleczny. Klimat jak znalał.

Gość gość
Moi znajomi wybrali się do restauracji Mariaszek w Gdyni www.mariaszek-gdynia.pl. Świętowali tam też swoją rocznicę i restauracja przygotowała dla nich stolik (świece, kwiaty itd), a dania były bardzo ładnie podane, byli zadowoleni. Po ich rekomendacji sama się tam wybrałam i faktycznie jest tak jak mówili, jedzenie pyszne, a wystrój klimatyczny, przyjemnie się tam siedzi

Gość Gientims
Pewnie, że znam ;) Sama jestem z Gdyni, ale często jeździmy do teściów do Sopotu i tam jest najsmaczniejsza restauracja, w jakiej kiedykolwiek byłam. Nie wiem czy o niej słyszałaś: http://smakmorza.pl/ Idealnie nadaje się na rocznicę, widuję tam dużo zakochanych par. Jest kameralnie, bardzo gustownie, a potrawy to bajka!

Gość Klara34
Pewnie, że znam ;) Sama jestem z Gdyni, ale często jeździmy do teściów do Sopotu i tam jest najsmaczniejsza restauracja, w jakiej kiedykolwiek byłam. Nie wiem czy o niej słyszałaś: SMAK MORZA Idealnie nadaje się na rocznicę, widuję tam dużo zakochanych par. Jest kameralnie, bardzo gustownie, a potrawy to bajka!

Gość gość
ja znam! bylam osttanio tutaj www.mariaszek-gdynia.pl/ i moge szczerze polecic, bylam tutaj kilka razy i za kazdym razem wracam z zadowoleniem :) zawsze jak jestem w gdyni zachodze tam :)

Gość gość
a ja ide dzisia do "u kucharzy" w sopocie. znacie? polecacie?