Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixinska

Konto w mbanku kto ma ?

Polecane posty

Gość ixinska

Interesuje mnie: - ile wynosi miesieczna oplata za prowadzenie konta - jakie sa oplaty za przelewy - jakie sa oplaty za przelewy do innych bankow - czy jest oplata za karte ? - czy jest mozliwosc zalozenia konta debetowego? jesli tak to jaka jest oplata za prowadzenie tego konta. Dziekuje :)

Gość ixinska
pomozcie w potrzebie :P

Gość przystojny i bogaty
ja mam w Lukasie i odpowiedź jest: prowadzenie konta w zależności od salda i wpływów miesięcznych od 0 do 7zł/m-c. Reszta to 0 zł, możliwość założenia debetowego istnieje

Gość ixinska
przystojniak dzieki za odpowiedz zwlaszcza, ze mnie satysfakcjonuje :)

Gość przystojny i bogaty
ba! :classic_cool:

PROWADZENIE KONTA 0ZŁ PRZELWY W MBANKU 0 ZŁ PRZELEWY DO INNEGO BANKU 0,5 ZŁ KARTA ZA FREE, OPŁAT ZA NIĄ NIE MASZ NA PEWNO JEST KONTO DEBETOWE ALE NIE WIEM JAKIE SĄ ZASADY PRZYZNAWANIA DEBETU BO SAMA NIE MAM A BANK JEST NAPRAWDE SWIETNY KORZYSTAM OD 2 LAT I ZMANKNEŁAM WSZYSTKIE INNE RACHUNKI BO SIE PO PROSTU NIE OPŁACAJĄ SORKI ZA CAPSA

Gość lubiaca pieniadze
ja nie rozumiem zasady tego konta, to znaczy, że mam konto np.w ING, tam płyną pieniądze a operacje robie w mbanku? Może mi ktoś to wyjaśnić ?

Gość lukas bank heheheh
w zaleznosci od salda i wplywo czyli ja pewnie placilabym drozej niz w PKO :P

Gość lubiaca pieniadze
no to jaki bank polecacie? bo operacje w mbanku i prowadzenie konta sa 0% , więc się opłaca.

Gość przystojny i bogaty
7 zł to jak nie masz regularnych wpływów, nie wiem czy to więcej niż w PKO bo tego syfu z kolejkami nie cierpię. Za to zdaje się każdy przelewik w PKO to parę dodatkowych złociszów :O

Gość lukas bank heheheh
w PKO kolo 5 zl , przeleweow nie robie w zasadzie. wiec pewnie i tak by mnie drozej wychodzilo, kolejek nie mam bo to maly oddzial atmosfera rodzinna

Gość lubiaca pieniadze
czy ktoś mi może wytłumaczyć dokładną zasadę działania mbanku? :o nic nie kapuje

Gość przystojny i bogaty
cóż, ja za miszkanie, telefony, światło gaz i inne pierdoły robię ok. 10 przelewów miesięcznie, więc dla mnie ma to zasadnicze znaczenie. Ale oczywiście każdy wybiera to co mu pasuje.

Gość lubiaca pieniadze
ku......a czy ktoś mnie tu widzi i może mi wytłumaczyć ??? :( Też robie dużo przelewów w miesiącu i zależy mi tanio :o

Gość przystojny i bogaty
no, a co tu tłumaczyć, bank jak każdy inny tylko placówek ma mniej, a nasawiony jest na obsługe przez internet.

Gość lubiaca pieniadze
ale czy moja wypłata ma wpływać na konto mbanku czy konto mam np.w ING i za ich pośrednictwem robie przelewy, jak to jest? o co chodzi? :(

Gość przystojny i bogaty
nie no, wpływa na konto w mbanku, po co Ci utrzymywanie dwóch rachunków. Jeśli będzie wpływać do ING to musiałabyś sama zrobić przelew do mbanku i potem z tego konta przelewy dalsze. Tylko nie wiem czy to ma sens.

Gość lubiaca pieniadze
uffff dzięki, ale czy mbank jest bezpieczny? skoro za pośrednictwem internetu mam robić przelewy, to trochę sie obawiam :( Mam systematyczną wypłatę czyli rozumiem, że za prowadzenie konta 0% ...? i pozostałe przelewy tez 0%? bo wiadomo, że chcę robić opłaty za światło, gaz itp....

Gość przystojny i bogaty
Ja nie mam konta w mbanku lecz w Lukasie. Tam wszystkie przxelewy są bezpłatne. Co do bezpieczeństwa - mbank bazuje na jednorazowych hasłach i w opinii moich znajomyych którzy korzystają z konta jest to bezpieczne. Lukas oferuje elektroniczny token, który wyświetla ciąg cyfr zmieniający sie w czasie. Autoryzując przelew podajesz te cyfry albo hasła. Ale z tego co wiem ING też oferuje konta internetowe...

Gość lubiaca pieniadze
juz Cię nie męcze i dziękuje za odpowiedzi :)