Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona _ 30

dobry stomatolog w Łodzi

Polecane posty

Gość gość
zależy od tego jakiej specjalizacji szukasz :) chirurg szczękowy, endodonta, dla dzieci czy dorosłego to wszystko ma znaczenie. Nie ma speca od wszystkiego na raz.

Gość gość
a dla dzieci stomatolog i ortodonta przy okazji? Polecicie kogoś z dobrym podejściem do dzieci i w przyszłości żeby doradził co do leczenia?

Gość gość
Zdecydowanie http://www.mddental.pl/ ! Od bardzo dawna uczęszczamy tam całą rodziną. Warto również dodać, że dopiero tutaj mój syn przełamał swoje lęki związane z dentystą, a jego fobie poszły w niepamięć. Miałam robione leczenie kanałowe, zaś mój mąż był poddany chirurgii szczękowej. Opłacało się. :)

Gość gość
Bardzo dobrego dentystę dla dzieci mogę polecić tuż pod Łodzią, bo w Pabianicach. Pani Małgorzata Raszewska jest świetnym specjalistą z podejściem do małych pacjentów :) Podaję kontakt http://stomatologiaraszewska.pl/kontakt i serdecznie polecam!

Gość gość
Witam. Szukam dobrego stomatologa, który specjalizuje się w leczeniu endodontycznym. Kogo polecicie?

Gość gość
Zapisz się prywatnie do Laser dent: http://laserdent.com.pl/ Sama byłam rok temu na przegladadzie zębów na fundusz. Dowiedziałam się,że będe musiała jednego zęba leczyć kanałowo co mnie przeraziło (słyszałam różne opowieści o leczeniiu kanałowym). Postanowiłam zapisać się prywatnie, bo jednak jest to poważna sprawa. Jestem zadowolona :) Okazało się,że było lepiej niż sądziłam. Nie bolało.

Gość gość
Znajoma wspominała mi o gabinecie www.mddental.pl że oprócz tradycyjnej wizyty robiła też wybielanie więc się zaczęłam naprawdę mocno nad tym zastanawiać. Mam żółtą kość i chciałabym w końcu coś z tym zrobić.

Gość gość
Jakiś czas temu przeprowadziliśmy się z Pabianic do Łodzi i muszę powiedzieć, że wciąż jeżdżę z dziećmi do pani Małgorzaty Raszewskiej - do wpomnianego gabinetu http://stomatologiaraszewska.pl - świetny specjalista, polecam!

Polecam Ci Gabinet Specjalistyczny Ultimed przy ulicy Zagajnikowej 24. Są tam dwaj, godni polecenia specjaliści – dr Łaszkiewicz i dr Jegier. Możesz sprawdzić przykładowy cennik na ich stronie, a specjalizują się chyba w pełnym wachlarzu usług stomatologicznych – od leczenia zachowawczego, po kanałowe, protetykę, zabiegi estetyczne typu wybielanie czy po chirurgię. Będziesz zadwolona, bo to pewni i skuteczni dentyści!

Gość gość
Polecam przejechać się nieco dalej, a dokładnie do Bełchatowa. Dokładnie tam nie raz miałam okazję skorzystać z profesjonalnych usług w gabinecie Platinum Dental http://www.platinumdental.pl Miałam przeprowadzane zabiegi zarówno z zakresu chirurgii jak i implantologii. :)

Gość Rafi_78
Ze swojej strony polecam klinikę stomatologiczną JMC Medycyna i Stomatologia na Złotnie, zapisałem się bo musiałem zmienić stomatologa - nie radził sobie z leczeniem kanałowym, tutaj już jestem po i czekam na nowy most, kolor zębów już wybrałem. Lekarz miły i delikatny, wizyty nie są dokuczliwe. Pozdrawiam.

Gość MartaGIX
Ja również polecam klinikę JMC Medycyna i Stomatologia w Łodzi. Pełen profesjonalizm sprawił, że moja fobia związana z zabiegami dentystycznymi skończyła się. Już nie mdleje na fotelu tak jak kiedyś i cenowo też wszystko wychodzi fajnie.

Gość gość
Klinikę JMC Medycyna i Stomatologia to bardzo dobry wybór. Wizyty odbywają się u nich w przyjemnej atmosferze zawsze na czas. Nie spotkałam się jeszcze u nich z opóźnieniem. Miałam już u nich leczonych kilka zębów a w przyszłym tygodniu mam mieć wszczepiany implant i powiem szczerz, że prawie w ogóle się nie stresuje bo wiem, że będę w dobrych rękach.

Gość gość
Całkowicie podpisuję się pod tym, co napisał ktoś wyżej. Ja też jeżdżę już od dłuższego czasu do www.platinumdental.pl i ogromnie chwalę sobie zarówno pracujących tam specjalistów, jak i cały gabinet. Super podejście do klienta, miła i przyjazna atmosfera – warto!

Gość gość
dr. Bąkała z gabinetu stomatologicznego na Przybyszewskiego 12. Polecam.

Gość gość
Polecam Gabinet Stomatologiczny Ortoprotex przy ulicy Przybyszewskiego 12. Są tam dwaj, godni polecenia specjaliści – Maciej Justyna lekarz stomatolog, chirurgia oraz Ewa Nalewajko endodoncja mikroskopowa. Cennika nie maja na stronie ale dość przystępne są koszta moim zdaniem. Oferują pełny wachlarz usług stomatologicznych – od leczenia zachowawczego, po kanałowe, protetykę, endodoncję, ortodoncję po zabiegi estetyczne typu wybielanie czy chirurgię. Będziesz zadowolona, bo to pewni i skuteczni dentyści według mnie!

Gość gość
Nie da się ukryć, że wybór dobrego stomatologa dziecięcego to nie jest łatwe zadanie. Ja właśnie poszukuję jakiegoś naprawdę dobrego i sprawdzonego gabinetu w okolicach Łodzi. Szczególnie się dla mnie liczy fakt, żeby potrafili odpowiednio podejść do dziecka, empatycznie, żeby się nie bało. Polecicie stomatologa dziecięcego z Łodzi?

Gość Sylwia

Po ostatniej wizycie w placówce Enel Medu ( Oddział Manufaktura ) mogę polecić stomatologa Piotra Kotlimowskiego. Bardzo dobre podejście do pacjenta, wizyta przebiegła sprawnie i szybko