Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADLEN81X

ODTWARZANIE FILMÓW, ROZSZERZENIE.THM. POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość MADLEN81X

Mam problem z odtwarzaniem filmow jakie zgrywam z aparatu, gdyz zapisuja mi sie na kompie z rozszerzeniem .thm. Co mama zrobic by je zmienic lub jak inaczej moge odtworzyc film?Nieiwme może podczas sciagania gdzies popelniam bląd, ale gdzie???Nie znam sie na tym niesttey i bede wdzieczna za kazda pomoc. Z góry dziekuje

Gość MADLEN81X
Moze cos w aparacie powinnam ustawic???prosze o wszelkie wskazówki

Gość edek bez kredki
1. Poczytaj instrukcję obsługi 2. Poszukaj na forach fotograficznych

Gość MADLEN81X
czytalam instrukcje tam nie ma nic napisane.Niesttey, a na fora fotograficzne nie wpadlam, ale zaraz postram sie znalezc takowe.

http://www.ivanview.com/Advanced-Batch-Converter.html znalzałem coś takiego to konwerter tego typu plików na dowolny format, więc powinnac za jego pomoca móc zamienic thm na avi.... na dole do pobrania trialowa wersja czyli demo....ten thm to jakiś standard żeby sobie potem użytkownik za pmocą oprogramowania które możliwe że dostałas do aparatu mógł przerobic na co chce...

Gość MADLEN81X
Dziekuje Ci slicznie.

Gość MADLEN81X
Tylko...ja to skonwertować?Jestem typowa kobieta..nie wsyztko tu jest dla mnie w pełni jasne.:)Chociaż naprawde sie bardzo staram to zrozumieć:)

Gość tylko anal cie uratuje
jaki to aparat?

Gość MADLEN81X
to tez dobre pytanie:):)Konica Minolta dimage x60. tak jest napisane:)

a ja to mysle, ze z aparatem na pewno dostalas software na ktorym jest jakis program do odtwarzania.

nagraj krotki film, kilka sekund przegraj na pulpit wejdz na http://www.rogepost.com/ klikaj upload, znajdz ten film na dysku podaj linka do filmu to zobacze co da sie zrobic

to nie film tylko zdjecie wyglada na zwyklego jpg, zmien rozszerzenie na jpg i zobaczysz

Gość MADLEN81X
a oprogramowania zadnego nie dostalam..niestety:(

Gość MADLEN81X
to jest film..w aparacie normalnie mi sie odtwarza. Nieiwem moze popelniam jakis blad w zgrywaniu, ale jaii???zdjecia sa normalne i z nimi nie mam rzadnego porblemu

filmy zazwyczaj maja pocztek mov, moze masz na karcie aparatu osobny katalog na zdjecia i filmy?

Gość MADLEN81X
poczekaj...chyba wiem gdzie poełniłam blad, mam drugi plik, niby jako mov, zaraz Ci zalacze i wysle linka. i poiesz czy Ci sie otwiera, bo mnie niesttey tez nie:(:(

dawaj szbko bo na rower ide :DDDD

Gość MADLEN81X
załacza sie.Moment...:):)

hej to ma rozszerzenie mov nie thm , wiec na pewno quick time to otworzy a zaraz zobacze czy sub edit tez poradzi bo cos mi sie zdaje ze tak

Gość MADLEN81X
ale mi nie otwiera:(mzoe jakis program musze sciagnac???tylko jaki???pomozesz???

ok mi to idzie w quick time sub-edit tez sobier radzi sprobuj http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm sciagnac quick time alternativ lite z powyzszej storny jak nie pomoze to podnies ten temat o godzinei 15.00 :D ps. ale masz porzadek w pokoju :classic_cool:

http://alfa.icis.pcz.pl/~subedit/polish/download.html moze tez sub edita z kodekami sciagnac ale ten quick time na bank powinien odtworzyc, predzej niz sub edit :)

Gość MADLEN81X
dziekuje za wsyztko...i sory za klopot.Postram sie z tym powalczyc:)Milego dnia

Gość MADLEN81x
NIE POKAZUJE MI SIE OBRAZ MAM TYLKO GLOS:(:(:(

Gość wypowiedź nr 86326
Ależ tu rad! Plik z rozszerzeniem thm jest zwykle plikiem ukrytym, ale też nie koniecznie. Przekazuje on pewne informacje o zdjęciu lub filmie. Warunki naświetlenia etc. Filmy szuka się po rozszerzeniach *. avi, *. mov i takie tam No i właśnie takie tam poszukaj sobie na dysku, bo pewnie są. Jeżeli wgrałaś sobie płytkę instalacyjną od aparatu to zwykle zawiera ona odtwarzacz filmów w danym formacie. Najczęściej przy pobranych typowych zestawach kodeków do kompa, zwykłe odtwarzacze filmów radzą sobie z czymś takim bez nikakich problemów. Dlatego prosta rada: pobierz z i-netu kombajn dekoderów - K-lite Codec Pack 2.34 Full Kl (lub wyższy), uruchom go. I po kłopocie. Albo złap na podwórku jakiegoś szczeniaka rodzaju męskiego, to zrobi ci to w trymiga

Gość MADLEN81X
KODEKI...TEGO MI BRAKOWALO.dZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE...WIELKIE PIWO WSYZTKIM POMOCNYM WISZE:)mILEGO DNIA