Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie odpowiedzialna

pomocy

Polecane posty

Gość nie odpowiedzialna

jezeli uprawiałam sex w pni plodne bez zabespiecznia i mam od jakiegos czasu wydzieline wiecej niz zwykle to moge byc w ciąży? czy ta wydzielina powinna już mnie zainteresować wcześniej? a czy teraz naprawde powinnam sie bać,że bede w ciąży,gdy w dni płodne sie kochałam,ale on mi sie nie spuścił?

Gość abcdefff
witam. ja jestem w ciaży bez...jak to nazwałaś spuszczania...

Gość abcdefff
a i nieodpowiedzialna pisze sie razem

Gość abcdefff
uuuuuu i inne byki też biją po oczach. do nauki a nie do rozporka

Gość _nieodpowiedzialna
mój facet nie nosi spodni z rozporkami;p

Gość _nieodpowiedzialna
ost miałam miesiączke 21 lipca,a teraz 13 sierpnia to kiedy mam dni płodne i kiedy powinnam sie spodziewać nast miesiączki?

Gość masz krótkie cykle
bo ostatni wyszedł 23 dni (21 lipca - 13 sierpnia), jeśli są równe i regularne, to dni płodne przypadają u ciebie mniej więcej 9-10 dc, zakładając margines bezpieczeństwa rozszerz go tak od 7 do 13 dc). W tym czasie nie powinnaś uprawić seksu, a jesli juz to z gumą. Tak na przyszłość. A skoro ostatnia miesiączka była 13 sierpnia, to dni płodne wypadają 21-22 sierpnia. Ale to pod warunkiem, ze inne sprawy grają (choć ten cykl jets nieco przykrótki jak na mój gust).

Gość Ciekawa___
tzn nie mam tak zawsze,ale to już nie pierwswzy raz taki krótki cykl,moim zdaniem to od stresu,który mi towarzysz,troszke sie sama zdziwłam i tak naprawde chcialam sie dowiedzieć czy wczoraj miałam dni płodne,ale z tego co mi napisłaś wynika,że nie....dzięki wielkie