Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miracleee

SZUKAM PRZYJACIÓŁ-kobieta30l.

Polecane posty

hej, mnie też dzis głowa boli, dobrze ze mam wolne i nie musze isć do pracy. mój facet wyszedł do pracy ok.14 i wróci po 24 i tak siedze sama i jest mi smutno i źle :(

Gość maudie
🖐️czarnulka:)ja też nie lubię jak mój mąż długo musi siedzieć w pracy.Wieczorami czuję się wtedy bardzo źle:(

Akria jak masz problemy z paznokciami po slnych lekach to na pewno i z włosami, ja tez tak miałam, ale zaczełam łykac Centrum na zmniane z vit. B complex a na włosy kosmetyki z serii radical firmy faromona, pomogło :) wiec polecam.

siedze tu sama i chce mi sie wyć (w holandii mieszkamy od miesiaca) a nie ma tu nikogo zeby pogadac kazdy tylko czesc i czesc i zmyka w swoja strone :(

Z włosami to nawet nie mam problemu. Niedawno wróciłam z pracy, zmęczona trochę jestem.

Gość alojzia
hej!może i ja się przyłączę?siedze wieczorami przy kompie i się nudzę,piszcie,jestem ciekawą osobą!buźka

Gość maudie
Przychodzi baba późno do domu,mąż pyta -gdzie tak długo byłaś? -na cmentarzu. -a co ty tam robiłaś? -chciałam,żeby mnie chociaż strach przeleciał. Pozdrawiam🖐️

:) :) :) A ja znów zapracowana, ale to mi pomaga, biorę więc dużo zajęć.

Gość czernulka31
kurde, a mnie dziś strach przeleciał i to ostro :( napisze Wam innym razem bo dzis jestem zmeczona i bolą mnie wszystkie mięśnie ze stresu.

Gość maudie
🖐️ czarnulka i co z tą historią,którą nam miałaś opisać???

sorki zapomniała, w sobotę i niedziele pracowałam i nawet tu nie zajrzałam, napisze wam jutro bo dzis jestem bardzo zmęczona, miałam straszny zapieprz w pracy.

Gość maudie
!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny!Podbijam topik bo dłuuuuugo tu nikogo nie było.Pozdrawiam Was:)

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany - życzę Wam zdrowia, życzę miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi.. WESOŁYCH ŚWIĄT !

Gość maudie
Akria🖐️ Zdrowych,wesołych,spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku :)

Gość niezaspokojony
dziewczyny, zamiast się nudzić na forach dyskusyjnych, trzeba se znaleźć kochanka, który zajmie wam wolne chwile. Proponuję siebiie (ale nie dla wszystkich, nie ma mnie wielu)

Gość maudie
niezaspokojony---------->ależ my się nie nudzimy,chyba zauważyłeś że coraz rzadziej tu zaglądamy właśnie z braku czasu🖐️

Jak po swiętach, ja chyba troche przytyłam, bo spodnie zrobiły się jakieś ciaśniejsze :( ale co tam, wrócę do pracy to schudnę.

Gość maudie
Akria 🌼 ja też chyba trochę przybrałam na wadze bo moje ulubione jeansy jakoś ciaśniej wchodzą:D,ale po wolnych dniach waga spadnie!;)

Gość Ona28......
Witajcie Dziewczyny :) Pozwolicie ze sie do Was przylacze. Mam 28 lat bezdzietna i coz dzis rozstalam sie z chlopakiem. Jest to nasze drugie lecz definitywne rozstanie. Niestety najgorsze jest to ze mieszkamy razem. On sie w ogole do mnie nie odzywa. Czasem mam ochote sie przytulic on mnie odpycha.. coz zycie. Jak to sie mowi poznaje sie czlowieka po zachowaniu przy rozstaniu. Abstrachujac od tego mieszkam w Londynie ale na wiosne chcialabym wrocic do Polski. Pochodze ze wschodniej czesci Polski ale chcialabym zamieszkac w Wawie. Pozdrawiam Was cieplo...:)

Gość Ona28......
Hej Akria.. ja tez przytylam po Swietach ze 3 kilo, ale ni rusz nie moge sie zmohbilozowac do cwiczen

Gość maudie
Witaj Ona28 :) 🖐️

Gość Ona28......
Hej Maudie :) Leze w lozku zrobilam herbate ale stoi za daleko.. mam lenia i nie chce mi sie wstac

Gość maudie
Hahaha ale Cię leń opanował,też tak nieraz mam,że nie chce mi się nawet ręką ruszyć.Jak przeczytałam o tym Twoim łóżeczku to jakoś też nabrałam ochoty żeby się połozyć:D Dobrej nocy 🖐️ i wpadaj do nas :)