Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morkaa

jak czesto uprawiacie sex?

Polecane posty

Gość morkaa

Hmmm pytnie wynika z ciekawosci a raczej i moze no nie wiem ze strchu przed ciaza... bo ja od kat przyjmuje tabsy bez wzgledu na dzien , bo w koncu tu dni plodnych ni ma uprawiam sex..... kiedy mam ochote to w tedy to robie.... ale tak jakos mnie nie pokoj ogarnla.... bo co za duzo to niezdrowo, boje sie wpasc.... a niby tabletki anty to najskuteczniejszy srodek oprocz celibatu:P..... Ale wyjatki sie zdarzaja i nie wiem le wydaje mi sie ze ten pech to trafi sie akurat dla mnie :P..... A jeszcze faza, jakos przeczytalam dzis na wp horoskop tygodniowy :) I cytuje....."najdzie ci ochota na sex, niektorym strzelcom moze skonczyc sie to maciezynstwem...." a buuuu :P..... No ale zapytm was jakto jest u was ???

Gość Esselle
Cholera tez jestem strzelec i biore tabsy. :o

Gość Esselle
Ale ja bym sie akurat ucieszyla. Sama sie nie zdecyduje, bo ciagle jest nieodpowiedni moment, a tak mialabym problem z glowy. ;)

Gość NARIARI
oo...tez jestem strzelcem...ochota jest...skad ten horoskop???tez biore tabsy...hmmm ciekawie sie robi...

Gość Katie88
tez jestem strzelec, tez biore tabsy, ale zwróćcie uwagę tu pisze: NIEKTóRYM strzelcom :P a co do głównego pytania, jak często kocham się z moim kochaniem:* - na oko 2 razy dzienne :D:D:D