Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i_głowa_boli

pośmiejcie się ze mnie

Polecane posty

Gość i_głowa_boli

Mam 29 lat, nową pralkę, i właśnie czytam instrukcję obsługi żeby wiedzieć jak z niej skorzystać bo nigdy dotąd w pralce sama niczego nie prałam.

Gość tylko anal cie uratuje
ja mam prawie tyle co ty i tez nie znam sie na pralkach :D

Gość eee nie Ty jedna
Ja mam za to cudowna zdolnosc zapominania, co jak sie nastawialo. Rozgryze pralke raz, a jakis czas pozniej znow musze siegac do instrukcji... To chyba choroba jakas :P

Gość ja tez nie pralam
nigdy sama w pralce..wkladam pranie do pralki,rozwieszam,prasuje,piore recznie,ale w pralce nie umiem:(mam 18 lat:(to nie jest smieszne wcale:Ppowodzenia!!🌼

Gość i_głowa_boli
ojej, dziewczyny, jesteście kochane! dzięki za miłe słowa (a spodziewałam się jakiejś zj.. ) to chwytam za te instrucję i zaraz coś upiorę (nareszcie, po roku prań ręcznych lub prania grzecznościowego u rodziny) ale mi się weselej zrobiło dzięki wam! :***

Gość ja tez nie pralam
widzisz jakie fajne jestesmy:Ptrzymaj sie ceplo🌼

W domu mamy automatponad 5 lat, a ja sama nigdy go nie wlaczalam. I nie wiem czy bym umiala dobrac program :P Ale akademickie pralki mam w malym paluszku :classic_cool:

ja mam ta sama manie zapominania-jak sie naucze jednej to rozgryze kazda pralke bez instrukcji, a potem jakis czas nieuzywania i pomrocznosc jasna.

Gość co tam pralka
ja potrafie obslugiwac pralke (a dokladniej 2 programy z 10;) ) ale za to nie potrafie gotowac....a mam 24 lata:/ w życiu piecyka nie wlaczylam i zadnego ciasta nie upieklam, jedynie potrafie robic jajecznice, usmazyc jakies mieso (tzn schabowego lub piers z kurczaka) i ugotowac ryz, czy ziemniaki...no i makaron nigdy sosu nie zrobilam ani zadnej zupy:/

obawiam sie ze przegralysmy zycie w dniu, w ktorym sie znalazlysmy na kafeterii.ja obslugiwac kuchenke umiem i gotowac tez, mam elektryczna i dopiero teraz na czyjejs nauczylam sie odpalac gazowa-wczesniej balam sie tego potwornie.nie umiem za to uzywac zelazka:P

Gość co tam pralka
a no t widze ze nie jestem sama:):) ...uff kamien z serca... hehe;)

Gość a ja jestem
kurde gosposią chociaż mam 23 lata i potrafię duzo zrobić ostatnio nawet przetwory , dodam że mieszkam z mamą i bratem oraz babcią którą musze sie opiekować bo mama i brat pracują. a tak bym chciała iść do pracy a nie mama jak :(

Gość i_głowa_boli
ja gotuję i wychodzi mi naprawdę smacznei (bo jestem łakoma) ale zaczęłam też dopiero niedawno, "co tam pralka, "NakedTruth", wszystko przed wami! :))) absinthe, dobre, chyba powinnam się zgodzić, z drugiej strony dla tak fajnego towarzystwa warto... ;D

Gość co tam pralka
a jesli chodzi o zelazko to zawsze uzywam najmniejszej temperatury, nie wazne do jakiego materialu, bo wystarczy ze lekko zwieksze temp i od razu wszystko pale...sama nie wiem czemu:)

Gość jjj
mam 21lat potrafie nastawicz kazde pranie, ugotowac pyszniutki obiadek zajac sie domem...a dlaczego bo lubie byc niezalezna!!!!i wy dziewczyny tez powinnyscie buc niezalezne!!!!!pozdrowionka p.s chetnie udziele pomocy

Gość co tam pralka
NakedTruth -> PIONA!!!! hehe:P

ja też tak mam i dobrze mi z tym!! Pralkę umiem tylko właczyć (po tym jak Mamusia nastawi odpowiedni program czy cos tam) i przyznaje sie bez bicia, że wcale mi to nie przeszkadza, że nie umiem:P zawsze sobie powtarzam jak będę miała potrzebę to się w końcu nauczę!! z gotowaniem to już inna bajka potrafie zrobić jakieś fajne danie i lubie czasami to robić (wyjatkowo) ale nie umiem zrobić zupy (pomijając te 3 min) ale co tam najwyżej mój przyszły mąż będzie jadł zupki u mamusi:) Pozdrawiam

jej na nie cierpie instrukcji obslugi, zawsze sama wszystko muse rozgryzc i na koncu ewentualnie sprawdzic to, do czego nie doszlam.jestem niezalezna-umiem prac w rekach , nie nosze ciuchow wymagajach prasowania:P