Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lorelei26

3 dni w górach - co polecacie

Polecane posty

Witam wszystkich. Planuje wyjazd w góry na weekend (dokładnie piatek , sobota i niedziela w połowie wrzesnia). Wiem ze dla niektórych może to byc dziwne no ale nigdy tam jeszcze nie byłam i w zwiazku z tym mam pare pytań: 1. czy spedzic te trzy dni w Zakopanem (Wycieczka nad Morskie Oko, wejscie na Gubałówke i ogólnie połażenie po okolicy) Czy poswięcic jeden dzień na Kraków? A jezeli Zakopane to co proponujecie na te trzy dni zeby jak najfajniej i przy okazji aktywnie spedzic czas? 2.Jeżeli Kraków - to co tam zwiedzić fajnego i niedrogiego (naprawde nie wiem ile kosztuja bilety) 3. bardzo bym chciała tez zahaczyc o Wieliczke - no ale nuie wiem jak to wyjdzie 4. Moze ktoś zna przy okazji niedrogie fajne kwatery W zakopcu Z góry dziekuje za kazdy wpis:)

Gość przystojny i bogaty
Wieliczka to prawie cały dzień. Kraków najfajniejszy jest IMHO by niht. Dlatego odradzam Ci łączenie tego wszystkiego w 3 dniowy wyjazd. Co do Zakopanego - to zalezy czy lubisz i czujesz się na siłach chodzić. Jesli tak to wybierz się na Giewont - w końcu to ikona. Z bardziej spokojnych wycieczek to wejście np. Doliną Kościeliską, przejście nad reglami i powrót np. Doliną Chochołowską. Gubałówka to dobre na opalanie się albo krotki wypad. Lepisj pojedź kolejką na Kasprowy ale zejdź piechotą, jest super. Morskie Oko tak, jeśli tłok Ci nie przeszkadza, ale jeśli przeszkadza wybierz sie na Rusinową Polanę przez Witktorówki. Ja jadę za tydzień na tydzień. Z kwaterami problemu nie ma, przy dworcu PKP zawsze dużo górali albo jak samochodem to wylotówkach już stoją. Miłego pobytu