Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do facetów ...

Pytanie do facetów - Duża pupa u kobiety...

Polecane posty

Gość do facetów ...

Podoba Wam sie czy raczej nie?? Jestem posiadaczką takowej i nic nie da rady zrobić bo poprostu mam duże biodra. chcialabym poznać Wasze zdanie ...

Gość przystojny i bogaty
zawsze bawi mnie, jak kobiety dzielą swoją urodę: duża pupa, mały biust, duży nos, chyda ręka, odstające uszy. Ja zawsze oceniam kobiecą urodę jako całość i nie wyobrażam sobie żeby powiedzieć czy podoba mi się np. duża pupa w ogólności, a nie u konkretnej osoby.

Gość do facetów ...
No to jesteś wyjątkowym facetem. Ja niestety mam mały biust i dużą pupę i do tego jestem niska. dyby obok mnie stała wysoka laska z big biustem i mniejszą pupą to ... no wiadomo :o

Gość do facetów ...
* Gdyby

Gość przystojny i bogaty
nie wydaje mi się, żebym był wyjątkowy. Moja żona też jest niska (163), podczas gdy ja mam 196, ma stosunkowo dużą ale zgrabną pupę i nieduży biust ale nie zamieniłbym jej na żadną inną. Wiesz - ten uśmiech, ten błysk w oku. mniamm

Gość wiesz przystojny
jakbys opisywal moja znajoma :) i tez mi sie strasznie podoba.

Gość przystojny i bogaty
no, bo zazdrosny jestem ;)

Gość wiesz przystojny
niee ona nie jest mezatka / a moze sciemnia :P/ nieeeee zartuje.. ale tak samo moge ja opisac.. i ten usmiech i blysk :) to sa kobiety wyjatkowe jednak ;)

Gość przystojny i bogaty
no, to fakt :)

Gość może to nawet ja
;)

Gość wiesz przystojny
moze choc okolicznosci raczej nie potwierdzaja tego :)

Gość ja mam szerokie
biodra, a pupe zawsze mialam nieciekawa, szeroką i taka plaska bo ogolnie jestem szczupla (choc biust mam akurat-75c) no i zaczelam cwiczyc miesnie posladkow i po roku mam ladna pupcie, taka ksztaltna:) wiec Autorko topiku, ksztalt pupy zawsze mozna poprawic (moze nie koniecznie zmniejszyc) i nawet jesli masz szerokie biodra to ladnie uformowane posladki moga sie swietnie prezentowac:)

Gość może to nawet ja
na pewno nie :)

Gość do facetów ...
Hu hu czyżby jakaś iskierka nadzieji ?? Możesz zdradzić jakie ćwiczenia wykonywałaś?

Gość do facetów ...
JA MAM SZEROKIE - odezwij sie:)

Gość ja mam szerokie
jasne ze moge:) 1) na poczatku robilam cwiczenia w pozycji na czworakach"-> opierasz sie na lokciach (nie na dloniach) i : *unosisz noge wyprostowana do gory- tak ok 20 razy, ale powoli zeby czuc miesnie, potem zmiana nogi * to samo tylko z ugieta noga w kolanie *pozniej takie lekkie "spiecia" tzn na wysokosci pupy unosisz i opuszczasz noge tak ok 10 cm- noga wyprostowana *j.w. ale noga ugieta w kolanie 2)w lezeniu na boku (glowa oparta na dloni, lokiec zgiety): *unosisz do gory wyprostowana noge (na wysokosc=troche powyzej linii bioder); 20 razy *j.w. ze zgieta noga (musi byc kat 90 stopni w kolanie) 3) na stojaco- stoisz przodem do sciany lub jakiegos mebla, opierasz sie rekami: *wymachy wyprostowanej nogi do tylu jak najdalej *j.w. z ugieta noga *wspinanie sie na palce (jednoczesnie obie stopy) No i chodzenie po schodach!!!! To sa podstawowe cwiczenia, ale mozna je sobie urozmaicac--- chodzi glownie o to zeby wykonywac wymachy nog do tylu bo w wtej czynnosci pracuja miesnie posladkow:):):) Powodzenia!!!!!

Gość do facetów ...
Super !! dzieki !!! mam nadzieje, że będę konsekwentna i regularnie będę ćwiczyć bo z tym u mnie najgorzej..

Gość ja mam szerokie
mi na poczatku ciezko bylo sie zmobilizowac,a le po jakims czasie jak zobaczylam efekty to wrecz uzaleznilam sie od tych cwiczen... te podstawowe ćw. po kilku miesiacach znudzily mi sie wiec zaczelam wiecej chodzic po schodach i jezdzic rowerem =>to wystarczylo:) na silowniach tez sa takie specjalne przyrzady na same posladki i nogi ale nigdy nie chcialo mi sie z tego korzystac:\

Gość do facetów ...
Powiem ci, że zmobilizowałaś mnie tymi słowami :) Ja niestety mieszkam w małym miastku i nie ma siłowni ale mam za to ciężarki na ręce, nogi takie pół kilowe. I z nimi będę właśnei ćwiczyć :)

Gość draaaaaaaama
ooooooooooooooo jaki problem... buahaha kobietyyyyyyyyyyyyyy!!! nie ma czegoś takiego jak ideał, chyba że każdy na swój sposób zresztą nie dupa ważna a jej wnętrze >:] właścicielki oczywiście ;)

Gość sądząc
po zainteresowaniu i ślinieniu się na widok JENIFER LOPEZ to bardzo podoba się duża pupa :P

Gość ja mam szerokie
a ogladliscie "komedie romantyczna"? tam fajnie sparodiowali J.L. :):):) aktorce zrobili taka wielgasna dupe ze hej:) i nawet nia na pianinie grala:) myslalam ze umre ze smiechu "do facetów.."--->. cwicz z ciezarkami jesli takie masz- to bardzo zwiekszy efektywnosc cwiczen, ale moze zacznij bez obciazenia a po jakims czasie zastosuj ciezarki

ciezarki to bardziej na rece sa... Chyba, ze takie specjalne na nogi (zaklada sie) ale to raczej do wyrobienia miesni, a nie do schudniecia :)

Gość ja mam szerokie
Calamity Jane uwazasz ze ciezarek polkilowy dziala na wyrobienie miesni???? chyba zartujesz:):) takie ciezarki na rzepy mozna stosowac i na rece (na nadgarstki) i na nogi (na stawy skokowe sie zapina)

Gość barrrr
Moja kobieta ma 156 cm wzrostu, 85kg wagi nawet calkiem pełne piersi i sporo cellulitu. I nie zamieniłbym jej na żadną inna bo jest po prostu śliczna i naturalna.

Gość gośćtak
Nie Ma nic lepszego u kobiety niż okrągła pupa I duży dekolt