Innesia 0 Napisano Sierpień 28, 2006 pewnie większość z was tu bardzo lubi kawę. ja dodaję do niej czasami szczyptę cynamonu albo cukru waniliowego.Znacie może jeszcze inne sposoby na kawę z \"niespodzianką\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alanka37 0 Napisano Sierpień 28, 2006 kawa z cytryną kawa z żółtkiem utartym z cukrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nastolatka... 0 Napisano Sierpień 28, 2006 Kawa z cytryna jest dobra na ból głowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Innesia 0 Napisano Sierpień 28, 2006 Zaraz z tym żółtkiem spróbuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kawa po kubańsku. Napisano Sierpień 29, 2006 wsypac 2 łyzki zmielonej kawy do naczynia, dodać szcypte cukru, cynamonu i 2 goździki; wlać 2 łyżki zimnej wody i utrzeć potem wody dolac do pełna, postawic na ogniu i doprowadzic do wrzenia - powtórzyć to 2 razy odstawić, przykryc i po kilku minutach przelac przez sitko do filiżanek smakuje doskonale! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahaohhohihi Napisano Sierpień 30, 2006 ♦ mozna dodać kilka plasterków korzenia imbiru. ♦ kawa z koniakiem : kieliszek koniaku / brendy itp... porcja kawy rozpuszczalnej na jedna filizankę cukier wg uznania. utrzeć kawę z koniakiem i cukrem nastepnie zalać wrzatkiem pychotka (tylko podnosi cisnienie bardziej niz zwykła kawa) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka_sama Napisano Sierpień 30, 2006 Kawa z cytryną jest dobra na migrenowe bóle głowy, ale podobno to szok dla organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwielbiamy kawe Napisano Sierpień 30, 2006 mozna dodac starty zolty ser, kielbaske pokrojona w kosteczke i majeranek :) mozna tez zrobic napoj pl na pol kawa i zupa pomidorowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam wam Napisano Sierpień 31, 2006 kawę z dodatkiem kardamonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała gonia Napisano Sierpień 31, 2006 a ja z kakao - jest pyszna. można też z koniakiem, ale daje pałera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Wrzesień 1, 2006 dziewczynki, polecam www.nescafe.pl mnostwo pysznych przepisów na kawy gorace, zimne i przekąski kawowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GJGHGHGHGH Napisano Wrzesień 1, 2006 KAWA Z KOSTKA CZEKOLADY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dolores Napisano Luty 4, 2019 z czekoladą jest dobra albo z cynamonem albo zwykła kawa po prostu http://www.delonghi.com/pl-pl/strony-funkcjonalne/uzupelniajce-linki-naglowka/dolce-vita-lekcja-3-zmysly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta Napisano Styczeń 2, 2020 Uwielbiam kawę, jej aromat i smak. Dlatego kupiłam ekspres do kawy od firmy arte cafe. Kawa codziennie rano stawia mnie na nogi. Ekspres Jura był strzałem w dziesiątkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bozena88 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Jak kupować ekspress to z jakiej półki cenowej? Może przy okazji powiedziecie jak rozpoznać dobrą kawe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aglers1 2 Napisano 8 Czerwiec Polecam po prostu próbować poszczególne kawki Jedna osoba woli delikatniejszą kawę, druga osoba woli mocniejszą kawę. Jedna bardziej kwasowatą, druga mniej. Sama jestem osoba chyba pośrodku. Czasami mam ochotę na mocniejsze espresso, czasami mam po prostu ochotę na delikatniejszą kawę z mlekiem W ostatnim czasie zamowilam ekspres ciśnieniowy do mojej własnej firmy:https://www.tchibo-coffeeservice.pl/ Dla siebie oraz dla pracowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach