Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie potrafie

Po czym poznać że nie jestes już studentem

Polecane posty

Gość ja nie potrafie

Teraz o 6 rano wstajesz, a nie kładziesz się spac. W lodowce trzymasz wiecej jedzenia niz picia. Nie zglaszasz sie juz do testow nowych lekow na ochotnika. Znasz kazdego ze spiacych w twoim domu. Nie dostajesz juz listow z pogrozkami z banku. Nosisz ze soba parasol. Siedmiodniowe popijawy sie juz nie zdarzaja. Nie chodzisz do supermarketu ze wszystkimi przyjaciolmi. W domu działa ogrzewanie. Twoi przyjaciele zawieraja związki malzenskie i rozwodza sie,zamiast sie po prostu spotykac i rozstawac. Zamiast 130 dni wakacji masz ich 26. Dzinsy i pulower nie sa już eleganckim strojem. Dzwonisz na policje, bo te cholerne dzieciaki z mieszkania obok nie chca sciszyc muzyki. Wstajesz rano z lozka nawet, jesli pada. Nie masz pojecia, o ktorej zamykaja najblizsza budke z hamburgerami. Nie odkładasz niedojedzonej pizzy do lodowki na pozniej. Nie spedzasz polowy dnia na strategicznym planowaniu trasy wieczornej eskapady po knajpach. Nienawidzisz "cholernych studentow-pasozytów". Nie potrafisz juz przekonac mieszkajacych z Toba do "picia az do rana". Zawsze wiesz, gdzie jestes, gdy się budzisz. Nie zdarzaja Ci się juz drzemki od południa do 18. Ogien w kuchni nie jest juz powodem do dobrej zabawy. Do apteki chodzisz po Panadol i cos na wrzody, a nie po prezerwatywy i testy ciazowe. Sniadania jesz w porze sniadania. Lista zakupow jest dluzsza niż zupka z kubka i szesciopak piwa. Zamiast mowić "Juz nigdy tyle nie wypije" mowisz "Nie potrafie juz pic tyle, co kiedys". Ponad 90% Twojego czasu spedzonego przed komputerem to zwykła praca. Nie eksperymentujesz juz z zakazanymi substancjami. Juz nie pijesz w domu przed wyjsciem do knajpy, zeby tam zaoszczedzic!

Gość dobre dobre dobre
wszystko sie zgadza, moze tylko ten punkt z ubieraniem sie nie bardzo, ale reszta identycznie

Gość fajne -

Gość
O ho ho ho moze tez bede miala takie zycie... :) Studia od października

hhehe bardzo trafne... aż tęsknię za październikiem :) jeszcze 4 piękne lata przede mną :)

Gość Dorris zd. Czeslawa
jak juz na tych studiach bedziesz to se strzel jakie pseudo towarzysko-artystyczne bo Czeslawa to obciachowe imie.

właśnie czesława jest wymyślone na potrzeby tego forum.. na imie mam inaczej :P

Gość
Ma nadzieje ze poznam fajnych ludzi i nie bede sie nudzic licze na to, mam nadzieje, ze sie nie zawiode Wiem tez ze bede musiala sie ostro przyuczyc, chce uczyc sie lepiej niz w LO

Gość
resocjalizacja z kryminalistyka w liceum hmm dobrze, ale moglam wiecej z siebie dac, staralm sie, ale moglam wiecej, rozumiesz o co chodzi... musze uzupelnic niedosyt, moze uda sie zdobyc stypendium,

ło kurde... ja studiuję finanse... w LO miałam same 4 i 5, ale na studiach już mam dużo 4 i 4+ ale też 3 i 3+ i czasem jakies 5 sie zdarzy, ciężko było się przyzwyczaic, że do jednego egzaminu trzeba przyswoić ze 3 książki, ale odziwo na 6 egzaminów wszystkie zdałam w pierwszym terminie!! ale nie jest tak łatwo... choć ja trochę balowałam... obeszłam hucznie juwenalia... zawarłam wiele wspaniałych znajomości... no ale jest jeszcze pytanie czy będziesz dojeżdżać?? czy mieszkać w mieszkaniu bądź w akademiku... ja mieszkma w akademiku to jest esencja studenckiego życia!! ale studia dzienne czy zaoczne??

Gość
Będę mieszkać - wynajem mieszkania

Gość
Reso to jedne z ciekawszych studiow, poza tym to mnie pasjonuje, bede w kazdym badź razie dawać z siebie wiecej niz w liceum

Gość
Studia dzienne - jak najbardziej

Gość fdfdffd
Moniśka, a gdzie te studia? Mnie tez one interesują. Jestem z Warszawy

Gość rosiaktotti djpeja 666
no na studiach super jest, rypanie i chlanie oraz czysty dens!