Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajeczkaZ

Pytanie do Lusi

Polecane posty

Gość MajeczkaZ

od czasu do czasu...tylkojak naprawde mi sie nudzi!!!!!!!wpadam na to forum i czytam sobie.....i tak mnie zastanawia czy ta Lusesita de Milagros....nie ma innego życi oprócz tego w necie?????????wypowiada sie cagle, zakłada nowe topy...tak jkby przebywałaby tu 24 h na dobe...przecież to chore!!!!!!!!!!sorki że tak piszę ale tak myśle:)))

Gość tak Ci sie wydaje
ja jakbym pisala pod czarnym to tez bys mowil/a ze ciagle siedze. Jak ktos pod jednym i tym samym loginem pisze to sie wydaje ze go wszedzie pelno;)

Gość MajeczkaZ
nie no spoko...ja tylko chciłam zapytać czy wy tu ciągle przybywacie....bo jeśli człowiek ma prace,inne zajecia i faceta/kobietei przyjaciół to nie ma czasu na ciagle śleczenie przed komp....ale nie znam nikogo wiec nie oceniam...co do czarnego nicka to po co go zakładac jak jest sie tu od czasu do czasu....pozdr:)

Gość tak Ci sie wydaje
ja pracuje przed kompem, klient wymaga zebym siedziala 24na dobe,jak mnie nie ma ma pretensje:O Wiec komputer to moje zycie a kaffe to urozmaicenie bo przed kompem siedziec trzeba:(

Gość MajeczkaZ
no ja tez pracuje przy komp ale w pracy i nie mam czasu i mozliwosci na tego typu rozrywki....a po pracy wole nne rozrywki...no bywaja czasem taie dni jak ten i zagladam, ale całe szczescie nieczesto...pozdrawiam

Gość tak Ci sie wydaje
widzisz majeczka ja siedze w domu i nawet teraz sie z klientami mecze:(