Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaaa

Na ile wam starcza...

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaaaaa

1. Lakeir do paznokci 2.puder 10g 3.tusz do rzes 4.pomadka

Gość Pozdrawiam
1. Lakeir do paznokci---------> 2,3 tygodnie french 2.puder 10g-----rok, półtora 3.tusz do rzes------1 ,5 miesiąca 4.pomadka----->błyszczyk miesiąc

Gość ciekawaaaaaaaaa
na 3 tyg lakier? co ile malujesz?

Gość Pozdrawiam
Wiesz używam kosmetyków dobrej firmy i maluję co 5 -6 dni

Gość ciekawaaaaaaaaa
hmmm mam tusz Bouriojs i starcza mi na ok 2 miesiące

Gość ciekawaaaaaaaaa
hmmm mam tusz Bourjois i starcza mi na ok 2 miesiące

Gość Pozdrawiam
Każdy używa według potrzeb;);)Powodzenia w ankiecie🖐️

Wow! Ja używam tuszu do rzęs codziennie (no może z małymi wyjątkami) i starcza mi na pół roku. Używam Loreal\'a. Jak dajecie radę zużyć tusz w 1,5-2 miesiące????? Bo objętości chyba są podobne w różnych firmach?

Gość ciekawaaaaaaaaa
no wlasnie nie rozumiem ------>pozdrawiam: uzywam lakieru raz w tygodniu i w zyciu bym nie wykorzystala go w 3 tyg

Gość Pozdrawiam
To jakiego tuszu używasz, że Ci nie wysycha??bo mnie wysycha pomimo dobrej marki.

Jeśli do mnie to pytanie, to napisałam że Loreal\'a. Wypróbowałam już różne firmy, ale Od kilku lat już tylko Loreal - jest jak dla mnie naj naj!

Gość tusze wcale nie są tej samej
pojemności, no. Masterpice MAX FACTOR ma tylko 4,5ml pojemności, a np. Maybelline Volumin Express Curved Brush aż 10ml nawiasem mówiąc ten ostatni miałam przez rok i nie chciał się skończyć! ale już nie mogłam na niego patrzeć, bo był naprawdę beznadziejny i w końcu wywaliłam go do kosza pomimo tego, że jeszcze malował

1. lakier jak kupię to użyję 2x i idzie w odstawkę, rzadko maluję. 2. nie używam pudru. 3. tusz astora mam ponad pół roku i co wygrzebię to nakładam na dolne rzęsy ;) jest niewyschnięty i delikatnie maluje przez to, że jest go malutko, a na dolnych rzesach muszę mieć delikatnie :) ale astora polecam! magic style chyba ten konkretny :) 4. błyszczyki są u mnie nieśmiertelne :p

Gość ja teraz ja
lakier mi starcza na jakieś pół roku:p biorąc pod uwagę, że mam ich ok. 20:D Ale lakiery po około 15 użyciach zasychają... Nie da się ich zużyć do końca puder 10g nie wiem naile by mi wystarczył:) Bo dopiero dwa miesiące temu kupiłam sobie pierwszy puder sypki i ma 12g albo 15g. Na razie jest w całości prawie;) Ale 30 ml podkładu starcza mi na rok conajmniej:) tusz do rzęs starczAŁ mi na ok. 8 miesięcy codziennego stosowania (MF), ale ostatnio prosucenci celowo obniżyli jakość tuszów... Teraz używam Rimmela głównie. I starcza mi na 1-2 miesiące. Ale jak kupię MF czy Bourjois- to samo... Nie zużywam go do końca, po prostu zasycha i zostawia grudki, źle się nakłada, nie daje efektu... Pomadka starczyłabym mi na jakies dwa lata- po tym czasie bym ją wyrzuciła;) Błyszczyków nie używam:)