Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaw1980

Gnojenie przez współmieszkańców - co robić?

Polecane posty

Gość aniaw1980

Bardzo prosze o pomoc! Niedawno dostałam nową pracę! Niestety praca, która mi zaproponowano była 600km od miejsca zamieszkania. Firma zatrudniajaca mnie wynajmuje dla pracowników z drugiego konca Polski dom w którym obecnie mieszkają cztery osoby z Firmy + osoby towarzyszace! Na poczatku wszystko było ok! Ale po 2 tygodniach zaczela sie nagonka na mnie! Zaczeło sie niepozornie - zaraz po tym jak zaprosiłam wszystkich z domku na swojego imieninowego grila i postawiłam kiełbaski i wódeczność, zrobiono mi niesamowita awanture o tzw. całokształt tj. ze brudas - ponoc nie zmywam po sobie, ze w łazience po mnie jest syf, ze podkradam cos innym( do dzis nie wiem co to miało byc). Od tej pory non stop jest niemiła atmosfera, wszyscy cwierkaja do siebie a ja jestem jakby na boku, odizolowali mnie! Próbowałam przepraszac za zaistniała sytuacje ale to nic nie zmieniło było tylko gorzej łacznie z tym ze "cały czas nie mogą sie doczekać gdy juz wyjade". Oczywiscie sprzatałam po sobie i sprzatam cały czas! Jedyna wynosze smieci i nie przeszkadza mi ze kogos patelnia lezy dwa dni w pod kranem i wkoncu ja ja myje! Nie wiem co robic bo ciezko jest zyc w takiej atmosferze! POMOCY!!!

Gość programmtech29
Nie rezygnuj z pracy przez debili - to po pierwsze! Spróbuj nie przejmować sie (wiem ze to ciezki i nie zawsze sie da)!