Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesworna

jak wyglada okres w ciazy??

Polecane posty

Gość niesworna

Mam pytanie jak wyglada pierwszy okres gdy jest sie juz w ciazy?? Jest skapy, czy normalny?? :( i do ktorego miesiaca mozna miec okres w ciazy?? Obawiam sie bo ostatni okres spoznil mi sie 9 dni, przeszlam męke, gdy dostalam, juz uspokoilam sie...niestety znow sie boje..moze to glupioe, ale mysli moje mnie same nachodza, ze moze jestem w ciazy..:(:(:( Prosze niech sie ktos wypowie ..!!

Gość niesworna
okres mialm taki jak zawsze - obfity.

Gość niesworna
hej hej!!! jest tam ktos?? :(

Gość lolka1
ile masz lat? jeśli przedłurzać bedzie ci się okres to oznaka ,że jestes w ciaży!!!

Gość lolka1
ZRÓB SOBIE TEST CIĄŻOWY TO WAŻNE !!! cZY MASZ CHŁOPAKA LUB MEŻA ? CZY BYŁAŚ W SPÓZYCIU Z MĘŻCZYZNĄ?????

Gość niesworna
mialam normalny okres obfity jak zawsze i trwal 6 dni... i sie skonczyl. Teraz czekam do nastepnego..ma wypasc 11 wrzesnia. Mam chlopaka ale nie wspolzylam tylko byl to peeting, chociaz nie spuscil sie... Czyli nie wykluczasz ze moge byc w ciazy???? :(

Gość niesworna
mam 21 lat.. w ogole slyszalam ze w czasie ciazy wystepuje tylko plamienie, nie ma normalnego okresu, ale czy to prawda??

Gość Dianemka
W ciąży może sią zdarzyć plamienie ale w twoim przypadku szansa na ciąże jest raczej znikoma

Gość mamma in spe
W cioazy nie ma okresu. Moze wystapic z róznych przyczyn krwawienie--podobno własnie czesto w terminie @, ale to nie okres. Nie jestes w ciązy, nie ma podsttaw. Zrób test i się uspokój.

Ja miałam normalny okres a byłam już w 2-3 tyg. ciąży. A nawet mogę powiedzieć że okres był bardziej obfity i dłużej trwał ... już nawet mój lekarz podejrzewał poronienie :( ale okazało się że dzidziusiowi nic nie jest :)

Gość Dianemka
W ciąży się nie ma "okresu", można krwawić ale to nie wróży nic dobrego...

Gość niesworna
qrcze teraz sie jeszcze bardziej obawiam....:(:(