Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony29082006

jak poznac ze kobieta zdradza

Polecane posty

Gość zaniepokojony29082006

witam. mam problem od jakiegos czasu wydaje mi sie ze moja zona mnie zdradza..Nie miałem do tej pory sposobnosci by jej to udowodbnic..ale jestem przekonany ze moje przeczucia mnie nie mylą..Nie wiem co robic jak sprawdzic czy tak jest... prosze powiedzcie moze jakies sugestie sprawdzone sposoby...chce sie przekonac czy tak jest ...to ma dla mnie wielkie znaczenie...

Gość zamiast ją podejrzewać
i szukać dziury w całym, zaproś ja na kolację i spraw żeby poczuła się kobietą

Gość smutne to bedzie dopiero
strzeze komorki jak najwiekszego skarbu i nie daje nikomu do reki :)

Gość Konkretna Porada
1. Sprawdź jej telefon, połączenia wychodzące, sms-y, daty połączeń. Czy jakis nieznany numer się powtarza? Zwróć dyskretnie uwagę czy nosi tel przy sobie w domu częściej niz dawniej lub tajniacko zabiera ze sobą do łazienki itp. Upewnij się czy nie posiada drugiego "tajnego" aparatu bądź karty sim. Miej oczy otwarte. 2. Komputer. Sprawdź gg, czy ma hasło założone? jeżeli nie to sprawdź archiwum rozmów jeżeli jest puste to sprawdź czy wyłączyła pocję archiwizacji. Używanie hasła i brak rozmów w archimum sugeruje mozliwośc internetowych romansów. Jeżeli gg jest zablokowane hasłem nie próbuj go łamać tylko przejdż do pkt 4 3. Historia stron internetowych. Zwróć uwagę na to co odwiedza i co WAZNE kiedy ostatio wyczyściła historię jeżeli nie ma historii odwiedzanych stron. Być może nawiązuje znajomości za posrednictwem serwisów randkowych. 4. Zainstaluj program rejestrujący sekwencje naciskanych klawiszy. Poznane hasła wykorzystaj do konroli jej aktywności na gg i ew. innych rzeczy(ew. czaty, serwisy randkowe itp). 5. Jeżeli nie posiadacie komputera to pozostają konwencjonalne metody które każdy zna

Gość konkretna porada
idz na spacer :o

Gość elektricni orgazam
gdy śpi obejrzyj dokładnie jej odbyt może wycieka z niego sperma? jeśli tak to nie dość że Cię zdradza, to jeszcze analnie a to bardzo nieładnie

Gość znachorka z łomży
myślę że z facetami jest tak samo zaczerwieniony i rozpulchniony odbyt powinien dawać do myślenia czasem zdarza się też, że gdy dotknie się odbytu śpiącego męża któy zdradza - on przez sen wypowiada imię kochanka (np: "Wacek!")

Gość konkretna porada
o masz ...:o mowil Wacek ale myslama ze kota wola 😭

Gość get lost
no właśnie... a jemu wacki po mózgu latały :-o

Gość zbyszek1100
czesc wszystkim niezałamuj sie twoja zona jak cie zdradza to z facetem bo moja zona zdradza mnie z kolezanka i udowodniłem jej ;ale mamy 3 dzieci dlatego jestem z nią tylko dla dzieci.

Gość malinaa89
rada jest prosta, zdradź ją z sąsiadką heeeee

Jak zwracała się do ciebie dotychczas po imieniu a zaczęła żabo,jeżu lub inna gadzino to własnie to robi czego się obawiasz.

Gość zbyszek1100
tak zwraca sie do mnie jak pisaiscie zabo ale ja jej dowodniłe zdrade

Gość qqq*
madra kobieta potrafi sie maskowac i gówno poznasz

Gość adam746567
Ja nie byłem pewny i zdecydowałem się zadzwonić do tej wróżki http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/wrozka-idalia/ z takim pytaniem. Niestety ( w sumie to stety) powiedziała mi że żona mnie zdradza..... pośledziłem troche żonę i rzeczywiście wróżka miała rację. Teraz jesteśmy już po rozwodzie, ja się otrząsnąłem i czuję że żyję:) Tak więc głowa do góry, grunt to być twardym.

Gość gośćJ23
Kretyni a od czego są hasła.

Gość gość
prosta metoda zwal sobie konia spuść sie na majtki i spróbuj teraz weż z kosza na pranie majteczki swojej zonki i poliz i porownaj smaki czy takie same! Jeśli jej majtki będa smaku bardziej słonego : zdrada z palaczem Jeśli jej majtki będa smaku bardziej słodkiego : zdradza ze sprzedawcą owoców Jeśli jej majtki będa smaku bardziej anyżowe : pieprzy ją emeryt Jeśli jej majtki będa smaku bardziej ostrego : przyjrzyj się w pobliskiej kebabowni kto sprzedaje albo dowozi zarcie