Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orkaaa

Beznadziejne zakręcenie...

Polecane posty

Gość Morświn.
Zwyczajnie masz jakieś swoje potrzeby, które nie są zaspokajane w związku i kręgu ludzi z którymi się spotykasz. Brakuje ci jakieś z tych rzeczy: przyjaźni, dotyku, fizycznego seksu, zainteresowania swoją osobą, rozmowy, zabawy, szczerości. Albo wszystkiego z wymienionych, stąd takie wątpliwości czy kontakty z innymi mężczyznami. Jedni mogą żyć bez niektórych rzeczy a innym jest trudno. Widocznie zaliczasz się do grupy nr dwa.

Gość Zielony długopis
Dlaczego zostawiłaś faceta po 10 latach związku żeby rozmyślać o kimś którego kiedyś znałaś Teraz jesteś sama i dobrze ci tak

Gość w takich
włączam się do rozmowy bo mam identyczną sytuację jak orkaa. Morświn masz rację, ja staram się zapomnieć o tym czego potrzebuję do życia w domu, ale wtedy nie czuję, że żyję i tęsknie i wracam do "przyjaciela", który daje mi wszystko czego potrzebuje, rozumiemy się bez słów, wystarczy, że on na mnie spojrzy i już wie i robi to co jest mi w danej chwili potrzebne. I w żadnym razie nie piszę tu o seksie.

Gość w takich
Oj zielony długopisie chyba nie doczytałaś ;)

Morświn... to trochę mnie przeraża... i nawet nie wiem czy to dobrze czy źle...??? ehhh mnie ciągle czegos brak...poszukuje czytam...bywam...ehhh a teraz na chwilę znikam z łączy ...jesli ktos umie coś mi doradzić ...bedę wdzięczna.... zawsze to kolejne doświadczenie mowię z wami o rzeczach o ktorych z nikim innym nie mówie..prawie... i znów...czy to jest w porzadku???

Gość zielony długopis
Za kare że nie doceniłaś tego co masz będziesz żyla w samotności

zielony długopisie...chyba nic nie rozumiesz...nie przecztyałeś/łaś o to chos\\dzi, ze tak nie jest a wręcz przeciwnie.. ehhh

i prawie wszystko jasne... stam nie do zniesienia.. biorym emocjonalny -100 tak samo intelektualy...a i fizyczny zmniejasza się,,, :( dlatego moż e mój stan ...to powoli drugie dno....

Z racji , ze już sama sobie tu piszę :) rozumiem, że to co tu napisałm...jest OK...lub nikogo nie obchodzi...czyli też jest OK. :) w związku z tym zaraz napiszę do jakich wniosków doszłam..i co postanowiłam... robięto dla siebie...przede wszystkim

I tak... Ja jednak MUSZĘ \"mieć\" conajmniej dwóch facetów,,,,a najlepiej jeszcze ze 100 zakochanych ...żart :).(co do 100) :).. ale do rzeczy: Przemyślałam wszystko...już nie chce się ...dołować i dołować....trudno trwało coś10 ..było minęło.... nigdy tego nie zapomnę....ale..... o jednym facecie zapimina się najlepiej w raminach drugiego ...:) i takie są fakty....lata praktyki ;) Już właśnie...nie mogędłużej zwodzićgośćia...i zwyczajnie sięz nim umówie...zwłaszcza, że żony jed\\go nie skrzywdzę...ponieważ on nie ma takowej ;) a co na to mój mąż...no tak...to mógłby być problem...ale nie będzie...ponieważ bardzo go kocham i zupełnie ..na niego to nie wpłaynie negatywnie...a wręcz jeszcze bardziej będę się \"starać\" dla Niego :) Przemyśłam...widać taki ze mnie typ, iżjeden facet w życiu to za mało....ja potrzebuję dużo miłości....poniewż właśnie o uczucia tu chodzi... Mam gdzieś, że nasza kultura to potępia....uważam, że nie robię przestępstwa....a w lustrze...dalej będę mogła patrzeć sobie w twarz...bez niechęci :) na razie tyle moich wyznań,,.. Powiem jeszcze, iż dopiero po \"uświadomieniu\" zaczynam siebie rozumieć...