Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona andżela

Kto zna dobrą oczyszczającą lub odchudzajaca herbatkę?

Polecane posty

Gość szalona andżela

A najlepiej żeby oczyszczała i odchudzala jednoczesnie. I żeby była dobra w smaku :)

Gość zielona herbata

Gość szalona andżela
zielona jest niedobra, bo gorzka :( a jak ją posłodzę, to jeszcze gorsza a ta lla'karnitao to za herbata i ile kosztuje?

Gość kjhh
A z czego sie chcesz oczyścić? jesli z toksyn to jedz więcej błonnika. Poza tym zielona nie jest gorzka jak ja prawidłowo zaprzysz (kup najlepiej taka z dodatkiem jakis słodkich owoców, albo jaśminową). Był wcozraj o tym watek, jak parzyć. poza tym możesz też pić czerwona (to dopiero paskudztwo) ale też sie parzy odpowiednio. No i zwykła woda, niegazowana, tylko patrz żeby była nisko i średniomineralizowana. A no i mozesz pic soki z warzyw, które sama przyrządzisz. bez zadnych dodatków. http://blonnikpokarmowy.fm.interia.pl

Gość szalona andżela
no z toksyn sie chce oczyscic oczywiscie a jaka w takim razie zielona herbate polecacie?

Gość gjufty
Dobra zielona herbata to lisciasta, najlpeij kupiona na specjalnym stoisku z "Kawami i Herbatami Świata", czy też w "Kolonialnych" (kawiarnie w wiekszych centrach handlowych), albo w "Pożeganiu z Afryką". Co do smaku to polecam najpierw napić sie w kawiarni a potem kuoić do domu. Wiem że wiele osób uwilebia senche jasminową, ja lubię np tą z lyche i truskawkami. Jest ich tak wiele rodzaji że napewno cos wybierzesz. Najlpiej coś ze słodkimi owocami które lubisz. I zaparz ją odpwoeidnio. Najlepiej w kubku z zaparzaczem (taki jak do ziół). Cena jest dosyc powalająca - zwykle około 160 zł/kg. Ale ja kupuje po 5 dag (około 8 zł) i starcza mi na dosyć długo. W końcu zaparza sie tylko 1 łyżeczkę z czubkeim aż 3 razy. Życzę powodzenia w oczyszczaniu.

Gość szalona andżela
za xenne to ja dziekuje :P chodzilo mi o oczyszczenie a nie przeczyszczenie 😠

Gość senesik
tylko nie wypij jej za dużo, bo zejdziesz:D

Gość mozesz
a cos slabszego od xenny??