Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwaczka80

Kredyty mieszkaniowe

Polecane posty

Gość Poszukiwaczka80

Drodzy Forumowicze Mam zamiar zaciągnąć kredyt na mieszkanie. Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami obserwacjami na temat kredytów. Jaki bank polecicie a jaki odradzicie?? Czy istnieją duże ograniczenia w uzyskaniu kredytu?? Jaki musieliście mieć dochód aby uzyskać daną kwotę kredytu??? Będę wdzięczna za każdąinformację. Pozdrawiam.

polecam GE MONEY BANK - zreszta w rankingach zawsze jest w pierwszej trojce :) Mam tam kredyt - nie pamietam jakiego wymagali dochodu , bo to bylo 6 lat temu ... jedynym zabezpieczeniem jest oczywiscie hipoteka na rzecz banku ... przed zalozeniem hipoteki w sadzie- weksel in blanco ... po wpisie do hipoteki - oddali mi go :) Najlepiej isc do banku / albo expandera/ i dowiedziec sie na miejscu ... sa to informacje bezplatne a z pierwszej reki :) powodzenia :)

Gość Poszukiwaczka80
Dziękuję zaraz popatrzę szczegółowiej na ofertę tego banku :)

Gość ing bank slaski
mam tam kredyt jestem bardzo zadowolona

GE Money bank jest dobry..... dla osób które w innych bankach nie miałyby zdolności kredytowej. Ale nie ma nic za darmo.

Gość ja mam kredyt
w PKO BP i nie jestem zadowolona, ale z obsługi, reszta to ok. Trafiłam na zły oddział, ale decyzję miałam szybko, mieliśmy spory wkład własny.

Gość Poszukiwaczka80
wszystkie banki mają zróznocowane oferty i ciężko mi się połapać ja wolałabym nie wnosić żadnego wkładu własnego a najlepiej mieć jeszcze do rączki coś na remont mam na rękę 2000 mąż ze swojej działalności jakies 1000 chcielibyśmy kredyt tak na 90 000 ale nie wiem czy się uda

Gość Martinn
W GE Money Bank musisz okazać dochody za ostatnie 12 miesiecy. Z tego liczą Ci średnia i okreslaja ile mozesz dostac. Jesli zarabiasz 2000zl to bez najmniejszych problemow dostaniesz u nich ponad 100tys zl wiec sie nie martw

Gość Poszukiwaczka80
A jak sprawdzają dochody?? Dzwonią do pracodawcy chcą dokumenty z ZUSu??

Gość Martinn
Ja trzeba miec kwity. Jesli jest sie marynarzem np. to trzeba przyniesc payment'y. jesli pracujesz w jakiejs firmie to dostajesz przeciez kwity na to ile dostalas wyplaty w danym miesiacu. I to wszystko trzbea miec z ostatnich 12 miesiecy.

Gość Poszukiwaczka80
no bo z tymi dochodami - jestem dziwką to co klientów będą mi liczyli :O

Gość Poszukiwaczka80
a przecież oral się inaczej liczy niż full, więc co ?

Gość Poszukiwaczka80
w jedym banku to jakis zbok pity chciał, przecież się publicznie nie onażę żeby mu pokazywać :O

Gość UPPP
Podzywaczy zawsze wszedzie pelno mimo powaznego tematu

Gość cfgdgc
PKOBP mam konto a z kredytem były straszne kłopoty. Panie niedoinformowane, ogólny chaos. Odradzam. Wzięłam w Santander consumer bank PTF bank. Tam wystarczyło moje wynagrodzenie a gdzie indziej było za mało. Wzięłam we frankach rok temu. Na 30 lat 19 tysięcy i płacę około 70zł raty.

Gość domek na raty
mam kredyt mieszkaniowy w pko bp i nie narzekam. kredyt jest na 30 lat we frankach. wziełam 100 tys a rata oscyluje w okolicach 500-530 złotych. Wymagane były dokumenty z pracy o wysokości wynagrodzenia. NIe było innego sposobu na mieszkanie a wynajmowanie to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Powodzenia :-) To było rok temu, wtedy nie było dla nas problemów z uzyskaniem kredytu, ale teraz trochę sie zmieniło...

Gość kabel
a które banki są przyjazne dla osób prowadzących własną działalność gospodarczą? chcących uzyskać kredyt hipoteczny może ktoś wie? jakie dokumenty jakie warunki?

Gość doswiadczona41
mam juz sporo doświadczenia z bankami jeśli miałabym polecać to chyba jest tylko jedyna solidna firma na rynku na stronie www.kredytnadom.net.pl wpisując w wyszukiwarce kredytów Kmax mozna znaleźć jej ofertę to sa chyba najtańsze kredyty jakie mogą być, forma spłaty całkowicie dopasowana do możliwości kredytobiorcy a co najważniejsze minimum formalności i nie potrzeba wykazywać dochodów!!

Gość doswiadczona41
mam juz sporo doświadczenia z bankami jeśli miałabym polecać to chyba jest tylko jedyna solidna firma na rynku na stronie www.kredytnadom.net.pl wpisując w wyszukiwarce kredytów Kmax mozna znaleźć jej ofertę to sa chyba najtańsze kredyty jakie mogą być, forma spłaty całkowicie dopasowana do możliwości kredytobiorcy a co najważniejsze minimum formalności i nie potrzeba wykazywać dochodów!!

Gość Doc.mac
OTO JEDEN Z DOSKONAŁYCH SYSTEMÓW - MATRIX 1 Małe wyjaśnienie jeśli uważacie że wziąc kredyt na mieszkanie to świetny pomysł np. na 20-30- 40 lat : - To zamieszkacie w najdroższym Hotelu na świecie - choc nawet nie w luksusowym kurorcie. - Za swoje ciężko zarobione pieniądze zbudujecie go od podstaw - nie mając wpływu na jego wygląd i kształt - Sami urządzicie go i wyposażycie w tym wasz "pokój hotelowy całego życia" -czyli umownie nazwane - "wasze mieszkanie" - Zapłacicie za wasz "garaż box" - który zawasze pieniądze jest i - opłacajcie go co miesiąc - jak wszystko inne w Hotelu. - Zapłacicie za dostarczone wam wszystkie "media" - Zapłacicie za wystrój zewnętrzny waszego "Hotelu" - nie mając nic do powiedzenia czy wam by się tak podobało tak życ - Dostaniecie "pokój całego życia" - od strony zimnej i ciemnej bez żadnego widoku (północno zachodnia ściana) - Nie wolno wam nic przerabiac i przestawiac - "bo w Hotelu nie wolno - tylko się mieszka i płaci" - Liczcie się ZAWSZE z podwyżkami corcznymi "opłat za wasz pobyt w Hotelu" Wniosek - - Czy nie taniej was będzie kosztowac mieszkanie naprawdę w prawdziwym Luksusowym Hotelu ??? Co z waszymi sprzętami - AGD RTV MEBLE itd. które sami kupiliście do "waszego pokoju na całe życie" - za 20 lat są nic nie warte ??? - Za 40 lat - ile ile warte będzie wasze umowne mieszkanie - Czyli "pokój hotelowy całego życia" - PRAWIE NIC NIE WARTY ??? CZEKAM NA WASZE O PINIE O OPISANYM TU SYSTEMIE MATRIX 1 POMYŚLCIE BO WARTO !!! TYCH SYSTEMÓW JEST WIELE I JUŻ POJAWIL SIĘ NAJNOWSZY !!!