Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessica1555

niesmialosc

Polecane posty

Gość jessica1555

za kazdym razem jak sie spotykam z jakims nowym facetem to obiecuje sobie bede odwazna i kurde fix zawsze jak sie juz spotkam to nie moge duzo mowic bo nie moge taka jestem niesmiala potem facet pyta mnie przez sms dlaczego ja jestem taka niesmiala a jak tak probowalalm z tym walczyc i nic!! jestem zalamana :(

Gość bbbv
ja tez taka jestem, no chyba ze wypije jedno piwo ;-)

Gość bbbv
ale niektorzy faceci lubia niesmiale kobiety, Niech sie jakis facet wypowie!!

Gość bbbv
nie zyj w czystości,nie słuchaj Waleta!!!!

Gość huncwot
ja lubie niesmiale, chetnie bym cie zerznal malenka :classic_cool:

Gość nie martwić się
nieśmiałość jest urocza.... może poznasz gościa takiego jak Ty,ludzie nieśmiali często są piękni wewnątrz

Gość aaa...
ale czy taki niesmialy chlopak zeche niesmiala z reguly tacy szukaja kogos bardziej przebojowego a moze sie myle?/

Gość a propos
nieśmiały facet i nieśmiała dziewczyna to jest porostu jedna wielka porażka

Gość a propos
po prostu miało być

Gość aaa...
no wlasnie i o tym mowie ale czy to ze sa niesmiali nie zblizy ich do siebie bo przeciez znaja ten stan i przez to beda sie dobrze rozumiec hm...

Gość nibosz
A co z chorobliwie niesmialymi dziewczynami? :*

Gość z mgły
niesmialość u kobiety jak tylko jakoś przełamie się barierę poznania może być naprawdę sporym atutem ...niewinność ...

Gość jessica1555
ktorys z panow radzi mi zebym zyla w czystosci ale to nie o to chodzi ja nie mam zachamowan absolutnie tylko jestem jak kameleon w domu dominuje krzycze rzadze ja wydaje rozkazy a jak przyjdzie mi gadac z kims obcym to mam buzia sie mi zamyka i koniec gadam polsłówkami i takie tam jeszcze inne gafy popelniam. Sama siebie nierozumiem mam takie dwie rozne osobowaosci nie wiem jak z tym walczyc. Niech ktoras z pan albo panów doradzi mi co mam zrobic aby zmienic swoj stosunek do mezczyzn ktorzy tak mnie krepuja!! jeden z panów pisze ze chetnie by mnie zerznał dobre hahah naprawde jestescie cool.hah

jessica, tylko uwazaj zeby swojej niesmilosci sobie nie rekompensowac wyzywaniem sie na domownikach :o a niesmialosc.. walcz z nia, da sie. przygotuj sie na porazki i po prostu je olej jesli sie zdarza :) jak facet jest wyrozumialy i nieglupi to przetrzyma ta twoja niesmialosc

Może powinnaś mieć do siebie większy dystans. Nie skupiać się tak bardzo na sobie i myśleć jaka to ja jestem nieśmiała na pewno zaraz palne coś głupiego! Bądź tą osobą którą jesteś w domu wyluzuj nie pozwól by strach Cię parazliżował.

Gość Mr. ktoś
Wygląda na to chociaż jest to paradoksem że ludzie nieśmiali peszą ludzi śmiałych w taki sposób że ci drudzy nie wiedzą czasem jak maja sie zachowaywać zeby ci pierwsi sie nie denerwowali. Efekt jest taki że każda ze stron nie zachowuje sie normalnie mimo prób. Dlatego czlowiek nieśmialy też człowiek i życzliwy usmiech potrafi zdzaialać cuda:D

Gość jessica1555
haah tyle wypowiedzi i nikt prawie nie udzielil mi odpowiedzi na moje pytanie jak pokonac niesmialosc do mezczyzn czy mam sie uchlac na pierwsze spotkanie zeby mi bylo łatwo?? przeciez to glupie jest. a taki fany facet jest w zasiegu mojej reki nie wiem jak go zmusic do tego zeby powiedzial mi co o mnie mysli jak tego dokonac?? pomocy!!!!!!!!!!!! LUDZIE RATUJCIE TYLKO W WAS JEDYNA NADZIEJA!!

ja mam identycznie.... w onbcym otoczeniu jakbym języka zapomniala...wychodze na jakąs idiotke zamnkniętą w sobie,w domu zas jestem niczym diabeł tasmański:P :O nie wiem jakas bariera mną targa... ja ci szczerze radzę psychologa..........

Gość nbver
nie wiem co ci poradzić ..

ech juz za tydzien znow zacznie sie koszmar u mnie.......:O a do tego jeszcze bede musiala isc na jakis kursik jezykowy..z dziciaczkami z tzw. wyzsszych sfer, ktore za nic mają osoby niesmiale badz z drobną wadą wymowy.:O

Gość nbver
to zależy jaka jestes naprawde w domu...Bo ja nie gustuje w osobnikach ,ktore podnosza głos

jessica, zrob sobie przysluge i nie mieszaj w to alkoholu :D a jak z tym walczyc... a jak myslisz, jak sie z tym walczy? pomimo paralizujacego uczucia ktore cie ogarnia przejmujesz jakas inicjatywe... dziewczynom jest latwiej, wystarczy ze sie usmiechniesz kilka razy i facet juz wie o co chodzi ;) tak, wystarczy ze gapiac sie na niego bedziesz sie uparcie usmiechac, niech ci ten wzrok ucieka, czerwien sie - niewazne, u dziewczyn to jest naprawde fajne a wyobraz sobie takiego faceta :o to jest dopiero porazka :D usmiech czyni cuda

Gość jessica1555
hej czlowieku o nicku zlosliwy jestem dobra rada dziekuje bardzo buziak mmmuunnn ale przeciez tez musze sie wypowiadac zebym nie wyszla na mruka hahah. Pytankko DO UKOCHSNYCH MEZCZYZN podobaja sie wam takie dziewczyny badz kobiety troszke niesmiales w stosunku do was jak WY to odbieracie???? hmmm Prosze o dddddduuuuuzzzo kkomentarzy. jestem ciekawa jaka macie psyche.