Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziuba

objawy ciąży

Polecane posty

Gość dziuba

Mam pytanie. W 30 dc powinna wystąpić @, wystąpiła ale wieczorem, jednak potym jak już zdążyłam zrobić test. Dodam że bardzo staramy cię o bobaska. W teście wyszło w sumie dwie kreski ale ta druga ledwo zauważalna , a potem to krwawienie które utrzymuje się. Czy możliwe jest bym była w ciąży?

hmm napewno bylo tam widac slaba II kreske???? moze tam pokazalo sie miejsce gdzie powinna pojawic sie 2 kreska, tak jest na testach plytkowych zrob paskowy test

Gość iza..
na 99 % moim zdaniem jestes w ciąży. Mimo ze kreska byla malo widoczna,byla i to sie liczy.Zrób koniecznie jeszcze 2 test!!Najlepiej mocz poranny. Ja nie dostalam okesu odkad zaszlam w ciaze,ale wiem ze jakies tam plamienia zastepujace okres sie zdarzają. Powodzenia

Gość dziuba
przy pierwszym dziecku robiłam test tej samej firmy , ale wówczs kreski były bardzo widoczne

Gość iza..
ciężko mi powiedziec co i jak.Jednak skoro wyszla ta kreska to znaczy ze hormon ktory produkuje TYLKO organizm kobiety w ciązy u Ciebie pojawil się.Idąc tym tropem myslenia sądzę ze ciąza jest dosc prawdopodobna

Gość aniajelonek
tezeba koniecznie powtorzyc test , bo moze sie kazac ze to nie daj boze cviaza pozamaciczna , nie zaniedvbaj tego , task bymo w moim przypadku

Gość weretka
Ja też robiłam test, wyszła druga kreska słaba a za dwa dni dostałam @. Po wizycie u gin okazało się, że zarodek się nie zagnieździł i został wydalony z krwią miesiączkową. To jest normalne gdyż organizm sam eliminuje "chore" zarodki., występuje to w 50 % ciąż o których nawed nie wiemy.