Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cholernica

musze to wyrzucic z siebie- zrobilam to w ubikacji

Polecane posty

Gość Cholernica

Jestem z facetem - krotko sie znamy, nie kocham go, ponoc on tak...ale nie wierze ... niewzazne - w kazdym razie ... bylismy na imrezie - koncerty, piwo itd.. w jednym lokali stwierdzil, ze spontanicznie bedzie jak sie pokochamy w toalecie... nie wiem, jaka jestem glupia, ale poszlismy tam ... i stalo sie ... W sumie nie do konca byl to stsunek, bo w sumie nie chcialam wiec bylo b krotko Odkad niedawno stracialm dziewictwo (z super facetem, ale juz nie jestesmy razem ..) stalam sie jak jakas dziwka ... Ja i toaleta? :o Wczesniej mialam wiele takich akcji, ze calowalam sie z chlopakami w roznych miejscach, ale nigdy nie doszlo do seksu. Lepiej byc dziewica do slubu - to moj wniosek. Wiedzialam, ze jak raz sprobuje - to nic mnie nie bedzie powstrzymywac. Nie wiem nawet czy mam jakies wyrzuty sumienia, raczej nie ... i to jest najgorsze. Chyba to ze to napisalam, i tak mi nie nie dalo. Juz sama nie wiem, co ja robie. Chyba jednak nie wyszalalm sie za mlodu, kiedy trzeba bylo i teraz wychodzi ... jestem dobrze po 20stce ...:o

Gość ejklgyagf
jesteś dorosła, on był dorosły, więc wszystko powinno być ok. Ale piszesz że wcale nie miałaś na to ochoty tak? Jak uprawiasz seks wcale tego nie chcąc to niedługo będziesz czuła ssie jak kompletna szmata i stracisz poczucie własnej wartości. Amen

Gość 43543543543534543543543
po prostu jestes dziwka, ale nie przejmuj sie wiekszosc kobitek to dziwki z czasem to z kazdej wychodzi :classic_cool: bo kazda kobieta ma w sobie cos z dziwki :)

Gość Cholernica
czekalam na jakies wiaderko pomyj- moze to mnie czegos nauczy za wszelkie opinie dziekuje - nawet jak ta pierwsza - sama wiem co zrobilam i nie czuje sie z tym dobrze

na jakie wiaderko pomyi? dziewczyno teraz kazda daje na lewo i prawo :)

Gość Cholernica
tylko ze ja bylam zacnym wyjatkiem

Gość Cholernica
no ale jak widac juz nie jestem a szczerze- zrobilam to - bo czulam sie winna, ze juz jakis czas sie spotykamy i pojawil sie temat seksu mialm z nim zerwac bo na okraglo o tym gada - i zamiast zerwac ... prosze przed chwila dzwonil :o

bo on chce teraz seksu w samochodzie :d

Gość Cholernica
wiem :D i nie tylko

Gość Cholernica
dlatego to koniec znajomosci ... i nie tylko po tym co sie stalo

no wiec sie z nim umow i zrobcie to do cholery :classic_cool: teraz samochod a pozniej moze lodowka pralka, szafa, na lozku babci :classic_cool:

Gość Cholernica
miales (bo chyba jestes) mnie zniechecic a nie zachecac, tak ? od teraz zero seksu

jeszcze bym proponowal pod latarnia ewentualnie w sypie na smieci na osiedlu :classic_cool:

.... w windzie, na schodach, na wycieraczce przed wejscie do domu :classic_cool:

Gość Cholernica
no coz.... patrzac na to kim sie stalam pewnie tak sie stanie :o

Gość w dziwkarstwie i tak
nie brzebija kobiet faceci, wiec sie nie masz czym martwic :)

stalas sie dziwką i zaczyna ci sie to podobac :classic_cool: teraz bedziesz to robic z kazdym facetem i dla przyjemnosci a pozniej odkryjesz ze moze to przyniesc calkiem nie male pienadze i zaczniesz to robic za duza kase :classic_cool:

Gość Cholernica
w ktorym miejscu zauwazyles ze zaczelo mi sie to podobac? chyba cos przeoczylam- wskaz mi to miejsce - moze jeszcze nie jest dla mnie za pozno

Gość Morświn.
A nie podoba ci się to?

Gość Cholernica
no nie bardzo --- inaczej nie zakladalabym topicu tylko bylabym w drodze do niego zeby zrobic to jeszcze raz

sama napisalas ze nic nie czulas i nie mialas wyrzutow prostytutki - dziwki tak maja pieprza sie z kazdym :classic_cool:

... i nie maja zadnych zachamowac ani wyrzutow...:classic_cool:

Gość Morświn.
Nie podoba ci się pewnie świadomość tego co robicie, ale sama czynność raczej jest przyjemna bo inaczej nie miałabyś wątpliwości.

Gość Cholernica
chyba sie oszukue ze nie mam wyrzutow ... w tym problem do cholery - mam wyrzuty ! nei moglam zasnac, jak juz wreszcie zasnelam- obudzilam sie o 3 w nocy i nie moglam spac przez co najmniej godzine do tej pory nie moge uwierzyc - jak to sie moglo stac

Gość Cholernica
gdybym mogla cofnac czas ........

Gość Cholernica
co ze mnie za osoba mam dosc

no juz nie udawaj takiej cnotki nie wydymki kazda laska sie rubi pieprzyc :classic_cool: wprawione cialo kobiety w ruch raz pieprzy sie caly czas :classic_cool:

Gość Morświn.
Gdybym miał obstawiać pieniądze to daję ci max 2 dni zanim pozwolisz mu się zaprosić do siebie czy w inne miejsce w wiadomym celu.

Gość Cholernica
obstawmy

po co jej to powiedziales teraz sobie zakorkuje cipe i bedzie udawac cnotke :classic_cool: