Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cholernica

musze to wyrzucic z siebie- zrobilam to w ubikacji

Polecane posty

Gość Cholernica
ta dyskusja prowadzi nie w tym kierunku w ktorym chcialam czekalam na jakies rady moze wsparcie

Gość 43543543543534543543543
ja ci udziele wsparcia umow sie ze mna.

Gość Morświn.
No teraz to zakład już jest nieważny, bo zrobiłabyś tak aby wygrać. Jednak bez takiej wiedzy to wątpię abyś długo wytrzymała, skoro już sama siebie nie kontrolujesz na imprezie.

cipka ja swedzi dlugo nie wytrzyma w abstynencji :D

juz jest dziwko pochwalila sie na forum ktore odwiedza kilka tys internautow dziennie ale niech nie liczy na publiczny ostracyzm teraz mamy spoleczenstwo tolerancyjne na wszelkie rodzaje patologie spoleczne :)

mialobyc dziwką :D

Gość Cholernica
liczylam na cos takiego co powiedziala " laczmy sie w pary " dzieki racja - zlaczyc nogi - wniosek do ktorego doszlam - chyba jedyny sluszny wbrew pozoorom ostracyzm spoleczny ma sie calkiem dobrze a ty ...... numerze ....... pielegnujesz go wyjatkowo solidnie ciekawa jestem jakie ty masz grzeszki na sumieniu jakos nie wierze w twoja swietosc :classic_cool:

Gość Cholernica
laczmy sie w pary--- chyba nie to ... - tylko cos mi sie w mozgu poprzestawialo ale wszelkie wyzwiska przyjmuje z pokora tylko moze zanim rzucicie kamieniem pomyslcie czy naprawde zasluzylam.... jesli tak- to w porzadku

Gość cholernico jedna
faktem jest ze dalas dupy a teraz szukasz pocieszenia?!wez sie dziwcze za cos bardziej pozytecznego niz zakladanie durnych tematow.Acha wg.mnie jestes dziwka

ja mam sumienie czyste bo nie mam takich zapedow :classic_cool:

Gość całuśna aaaaaaaaaaaaaa
facet prawiacy moraly jest hipokrytą a kobieta, ktora je prawi jest brzydka więc nie przejmuj siętymi gadakami :D..gadami...gadkami...gatkami... aaaaaaaaaaa jeden ch... :classic_cool:

Gość Cholernica
hmmm sama podsunelam wam mysl ze jestem dziwka, w sumie jak sie zastanowic to niby dlaczego boi przeciez 1. za kase nie dawalam ... 2. to moj chlopak 3. a czy malo osob seksi sie mimo ze kogos nie kocha ? fakt, nie wiem po co zalozylam topic, -tylko po to zeby to z siebie wyrzucic, nie moge o tym nikomu powiedizec bo uchodze (*i do cholery takie mialm o sobie zdanie) za porzadna osobe w sumie nikt by mnie nie zbluzgal, ze facet wykonal kilka ruchow ... no a ze zdarzylo sie to w toalecie ? sa topici o nietypowych miejscach ... gdzie kazdy sie chwali gdzie i jak- moze pomylilam temat :o chyab nalezy zamknac temat a ja bede musiala uporac sie z tym sama za wszelkie opinie dziekuje

Gość dobra dobra....ale
nie zapominajcie, że jeśli ona jest dziwką, to ten facio z którym to robiła w toalecie też jest męską dziwką!!!!!

Gość dobra dobra....ale
a tak poważnie: jak ktoś mądrze wyżej napisał, oboje są dorośli i wiedzą co robią i każdy może chociaż raz w życiu zrobić coś szalonego. I nic w tym złego!!!!! I odczepcie się od dziewczyny, przynajmniej będzie miała co wspominać po latach ;)

Gość jak dla mnie
to co zrobila cholernica to czyste kurewstwo cholernico spojrz prawdzie w oczy jestes no kurcze dziwka w dodatku zalosna

no dobra dobra dostajesz rozgrzeszenie i idz dalej w swiat rozkoszy i podniet :classic_cool:

Gość całuśna aaaaaaaaaaaaaa
autorko nie musisz mi dziekowac 🖐️ :classic_cool:

niektore kobiety rodza sie wylacznie po to azeby dawac mezczyzna tylko seksualna przyjemnosc i robic im dobrze :classic_cool: i to jest ok :classic_cool:

Gość Cholernica
no to ok, jestem jaka jestem i musze z tym teraz zyc, tak? trudno

Gość o co ci chodzi
Nie rozumiem zupełnie po co o tym napisałas ? Masochistka jakaś jestes czy co i jeszcze piszesz że wyzwiska będziesz znosić z pokorą !!! A jakim prawem ktos ma cie tu wyzywać. Nie zrobiłas nic złego ani godnego potepienia! Poseksiłas sie ze swoim facetem a ze w toalecie, to co ?? Dziewczyno, otrząsnij sie i spójrz na to trzeźwym okiem, bo na razie to pozwalasz sobie tu ublizac nie wiadomo z jakiej racji. Seks to normalna rzecz i nie rozumiem ciebie w ogóle. Gdyby kazdy tak podchodził do sprawy to 99,9 % społeczeństwa byłaby w wariatkowie z powodów głebokiej depresji i wyrzutów sumienia. Seks jest dla ludzi a dziwka to bardzo mone słowo !!! i na pewno nie dla ciebie. Zmykaj z tego topiku i nie daj sie obrazać jakimś sukinsynom którzy rżną wszystko co się rusza i czerpią satysfakcje z wyzywania kobiet od dziwek !!!