Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barneda

Czy każdy facet z małym rozmiarem buta jest skazany na porażkę?

Polecane posty

Gość Barneda

Zastanawia mnie jedna rzecz. Doskonale wiemy jakie są czasy. Każda młoda dziewczyna urodzona po roku 1986 raczej nie będziem iała mniej niż 170 cm wzrostu i rozmiaru buta poniżej 40 też nie będzie miała. A co powiecie o facetach którzy są kurduplami i do tego mają rozmiar buta 39 albo 40. Ja znam dwóch takich facetów i bardzo im współczuję. Mam też kumpla co ma 170 cm wzrostu i ma rozmiar buta 43. Niedawno się ożenił, ma dziecko. Mam też innego kumpla co też ma 170 cm wzrostu ale ma bardzo małą stopę bo 39 i co? Nie ma żadnej dziewczyny, wszyscy się z niego śmieją. Czy rzeczywiście mała stopa u facetów jest taka denerwująca dla lasek? Sama mam rozmiar buta 36 więc jakbym miała mieć faceta co ma 39 to nie widzę problemu. Ale dla laski co ma rozmiar buta 44 to facet ze stopą 39 to chyba nie pasuje. Zresztą sami powiedzcie co o tym sądzicie...

Gość a propos
a gdzie mozna znaleźć takie statystyki że po 86 r rodzą się ludzie powyżej 170 cm wzrostu

Gość Barneda
Praktycznie w dzisiejszych czasach nie spotka się żadnej 17 bądź 18-latki ktora ma mniej niż 170 cm wzrostu. Tak samo nie spotka się też 18-letniego faceta co ma poniżej 175 cm wzrostu! Teraz wszystko poszło w górę. I duże stopy teraz wszyscy młodzi mają!!!

Gość ale ludzie mają problemy
jakie znaczenie ma rozmiar buta ???????????

Gość co za głupoty piszesz
masakryczne....odkąd to rozmiar buta o czymkolwiek decyduje.i z tym wzrostem u ludzi po 86 tak nie jest...i w ogóle....płycizna....

Gość Barneda
Dlam nie żadnego! Ale ciągle tylko słyszę jak laski opowiadają sobie nawzajem. Ale ten ma zajebiste duże stopy, więc wnioskuję że faceci co mają małe stopy są odrzucani!!!

Gość o wzroscie to slyszalem
ale o problemie z romiarem buta - pierwszy raz slysze ...

Gość hzm
jakim cudem znalazłam sie na swiecie skoro moj tato najukochanszy ma rozmiar buta 37.... dziwne, bo powodzenie mial zawsze, nawet teraz... choc kurdupel (165 wzrostu)

Gość kredka kolorowa
1986 ?? to chyba wtedy nastąpiła jakaś "rewolucja" ;-) bo ja jestem z 85 i mam pełno koleżanek które nie mają nawet 160 , ja mam 170 i jestem najwyższa w mojej grupie (z dziewczyn oczywiście)

Gość Nemcia
Oj spokojnie! Nikt tu głupot nie pisze! Zgadzam się z Barnedą. Sama mam 18 lat, mierzę 185 cm i mam rozmiar buta 46! I NIGDY W ŻYCIU nie związałabym się z facetem który mam niejszą stopę od mojej! Po prostu to dla mnie niepojęte !!!

Gość fsdfda
no niewiem czy niema niskich ludzi juz... glupoty opowiadasz... mam 17 lat i 180 jestem dziewczyna i widze ze moi rowiesnicy uwazaja sie za wysokich majac 170 , a nizej za normalnych...

Gość Kapitalna
Nienawidzę facetów co mają but mniej niż 42!!! Tacy to mają małe pitaki! Sama mam 180 cm wzrostu i rozmiar buta 48 prawie :) No cóż prawdziwa kobieta ze mnie !!!

Gość chyba zartujesz
kobieta z rozmiarem 48 to wiecej niz 80 % facetów..

Gość a propos
prawdziwa kobieta ze mnie !!!------- chyba mutant

Gość do bernadety
jestes prostą meska ciotą idz sobie zjedz na recznym pajacu

Gość Kapitalna
Nie nie żartuję! Bardzo się cieszę ze swojego rozmiaru! No może trochę pzresadziłam i 48 nie mam ale 46 bankowo! To jest teraz modne i u młodych facetów i u kobiet! No znajdzcie mi laskę co jest mojego wzrostu i ma 38! Przecież to śmiech na sali !!!

Gość Barneda
po pierwsze to nie jestem żadną Bernadetą tylko Barnedą, a po drugie to sama nie rozumiem dlaczego laski dyskryminują facetów z małymi stopami. Dlatego założyłam ten wątek !!!

Gość tak to prawda
rozmiar buta u kobiet psozedł w góre. Teraz dziewczynki co mają 11 lat potrafią mieć ponad 40! A jak dorosną to będą miały tak ze 44-45.I to nic nienormalnego. Po prostu tak teraz jest !!!

kto dyskryminuje facetów z małymi stopami?? kto w ogóle na to patrzy??? ja co najwyżej obciełabym palce mojemu męzowi, bo mnie szlag trafi z jego 46 numerem

Gość i_głowa_boli
zaraz, zaraz, to może najpierw ustalmy o jakim gatunku i jakiej planecie rozmawiamy 48 jako normalny rozmiar kobiecego buta, dobre!!! ;DDDDDDD

Gość Siostra Louia
Nieprawda ale ty pusta jesteś! Niejedna alska by chciała mieć faceta z wielką stopą! Taki facet ma z regóły dużego pitaka i jest baaaardzo męski !!! Weź się puknij nieprawdo w łeb!

Gość co wy ostatnio z tymi topikami
o butach? to temat zastępczy za obdzieranie kotów, obciąganie po same coole i walenie kupska na zapadłe klaty? jakaś nowa moda wśród prowokatorów?

Gość gość
A ja jestem facetem, mam 176 cm i 38 nr buta, w glanach 37 i wcale na brak lasek nie narzekam :P Tam w spodniach rozmiar całkiem europejski, nie ma powodów do kompleksów. Ale fakt, w rozmiarze buta to mnie nie jedna 11 latka wyprzedza i co z tego? To się nijak nie przekłada, a co najwyżej, na kłopot z kupowaniem butów, więc pozostaje kupowanie w necie.

Gość gość
wyglada jak gej