Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapka niewidka

śpie całe dnie...

Polecane posty

Gość czapka niewidka

budze sie na chwile rano ale jestem tak słaba że zaraz znowu zasypiam i ciągne tak do 13, 14 a nawet 15 trwając w półśnie.. potem wstaje i cały dzień łaże w dresie z bolącą głową.. Nie mam nic siły, siedze przed tv albo koputerem. Nawet jeść mi sie nie chce.. Najchętniej bym przespała całe życie, ale jeszcze tylko tydzień i do szkoły.. Co ja mam robić?

Gość a to nie
ciąża?

Gość frustrated
mam podobnie, tylko ze jesc mi sie chce...a zyc mi sie zachciewa dopiero ok 18-19 i moge potem do 4 rano siedziec :o

Gość czapka niewidka
moze powinnam sie poruchac jak myslicie?czekam na wasze opinie

Gość czapka niewidka
wypowiedz powyżej nie moja, ale pomysł ciekawy :-p zrzuciłabym to na pogode, bo jestem meteopatką ale niestety mam to od dawna.. Rodzina ma mnie już dosyć, zachowuje sie jak pasożyt ale nie mam siły nawet posprzątać, zrobić w domu cokolwiek..

Gość czapka niewidka
nawet sie pomasturbowac

Gość wiadro
moze tak reagujesz na stresy, ja tak mialam kiedy chorowalam na depreche , ale do dzis mi zostalo spalabym i spala, na szczescie nie mieszkam juz z rodzicami wiec nie mowia ze jestem pasozytem ;))uff i dobrze hehe

Gość Ogrodniczka_23
identyhycznie mam.Posprzatac wyjsc z kolezanka na dwor czy chociazby umyc zeby to wyzwanie nie lada.Mam juz dosc tegom ze taki przymul ze mnie.Myslalam zde to anemia ale wyniki mamw miare dobre.Nie wiem co to, ale mam tak odkad siegam pamieciom.

Gość Ogrodniczka_23
pamiecia:)