Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarloczkaaa

dziś znow sie przezarlam...chce z tym skonczyc!!!!!

Polecane posty

Gość zarloczkaaa

dzisiaj znow sie nawpieprzalam zjadlam:4bulki z serem i majonezem 2 pizze 3 batony litr pepsi pare pierogow ziemniaki z golabkami i niedawno skonczylam jesc 3 bulki z pasztetem i ogorkiem......czuje sie paskudnie:(:(:(chce z tym skonczyc jak na zawsez ale jak??waze juz 80kg przy 160cm wzrostu zajadam nude:(co poczac??:(

Gość zacznij uprawiać sex

Gość zarloczkaaa
sex...chcialabym ale kto by chcial takiego wieloryba jak ja:(

Gość ooooo matko
wybacz tyle to ja chyba nwet przez tydzien nie jem!!!!!!!!!!!!!

Gość zarloczkaaa
a najgorsze ze pewnie w nocy znow cos zjem mammmmooo:(

Gość malaaaaaaa
no to zacznij sie odchudzac...o matko 2 pizze w jedne dzien i w dodatku jeszcze tego wszystkie bleeee nie wiem ja mam 165 cm i waze 78 i sie odchudzam, ale sama nigdy bym tyl enie zjadla

moze zacznij jesc co godzine w malych poracjach, i nie batony a jakies lekkie surowki, nie chipsy a np. ziemniaki pieczone z ziolami i niewielka iloscia tluszczu, salatki owocowe, platki ryzowe, warzywa. moze sprobuj diety kapuscianej. zupe mozna jesc caly czas a im wiecej sie je tym wiecej sie chudnie. a najlepiej znajd sobie jakies zajecia. wskocz na rower, idz na spacer. jak chcesz zjesc tego bataona to idz po niego do sklepu ktory znajduje sie minimum pol godziny szybkiego marszu od twojego domu. moja kumpela tak robi i po tygodniu powiedziala mi ze jesj sie mnie tych slodyczy chce a nawet jak juz zje to wszytko spali ;)

Gość zarloczkaaa
jak sie odchudzac tzn glodowka?nie wytrzymam glodowki w zyciu tylko bede sie bardziej opychac

a czemu to na erotycznym?:) jeśli nie przeszkadza Ci to jak wyglądasz to dalej tak będzie .... jeśli bedziesz chciała czuć sie sexi i mieć chłopaka to przy kazdej kolejnej bulce bedziesz to miała przed oczami i może sie opanujesz....

Gość zarloczkaaa
bu tylko ze mi nie przeszkadza ta waga z abardzo tylko to uczucie ze sie nazarlam!!!jets nie do wytrzymania a cialka nigdy za wiele tak mowia przynajmniej

Gość malaaaaaaa
zrob sobie diete 1000 kcal , ty mozesz zaczac moze od 1500 i pozniej powoli bedziesz schodzic. To nie jest trudne ja juz ponad dwa tygodnie sie odchuadzam i czuje sie super. Glodowki nie sa dobre pamietaj o tym!!!

Gość zarloczkaaa
ojej nie zauwazylam ze to erotyczny;/juz przenosze