Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Podreczniki z antykwariatu czy nowe?

Polecane posty

j.w... czy wg was lepiej kupic fabrycznie nowe czy z natykwariatu ? tzn. o ile są tansze w antykwariacie podreczniki w dobrym stanie..... bo za komplet nowych w zeszlym roku placilam ok. 700zeta.:O a teraz doszlam do wniosku,ze i tak je zniszcze a tak bym se zaoszczedzila troche hajsu i przeznaczyla na cos innego...... i czy wogole jeszcze pod koniec sierpnia w antykwariatach są podreczniki ...piszcie

z anty. w dobrym stanie i sporo tańsze...chyba jeszcze są. 700 zł!?????????????????????

a moze kup od rok starszych kolegow? na pewno chetnie sie pozbeda tej makulatury :P

Ja co roku zaopatruje się w antykwariacie :) lub u starszych kolegów. Ksiązki są zawsz w stanie dobrym - nie narzekam ... Po co ci nowe książki ? Dzieci zaraz je zniszczą - powyginają rogi itp.

Ja zazwsze zaopatrywałam się u starszych ziomków i w gimnazjum i w liceum :P Część kupowałam nowych ( takie które były od razu na dwa lata kształcenia np. W.O.S, chociaż te można było kupić od klas maturalnych lub takie któe były dla naszego rocznika wprowadzane nowe ) zawsze wyrabiałam sięw około 200 zł :P Sama też opylałam podręczniki żeby potomni mieli taniej :P A teraz śmigam na studia i nie iwem jak to będzie :)

nowe kupywałam tylko zawodowe bo o te trudno w antkwariacie, a i teraz mi sie przydają. Po za tym w moim mieście w normalnej sięgarni można kupić używane podręczniki i sprzedać swoje

ech kupilam w antykwariacie i sie wqrwilam 😠 za podrecznik do histy w kiepskim stanie dosc dalam 18zeta...inne tez ok.tyle..ide dzis do ksiegarni a tu nowe ladne ksiazeczki za tylez samo.......:O jedyne co jest tam tansze to podreczniki do angola a tak.........:O

Gość berka
Ja kupuje w anykwariacie można zaoszczędzić od 3 do 15 zeta!!!!!🌼

Gość Maria Juana
gibon Tyle, ze Furious nie kupuje ich dzieciom a sobie ;) 🖐️