Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazekkkaa

CZY MOZLIWE JEST PRACOWANIE PRZEZ INTERNET?

Polecane posty

Gość kazekkkaa

słyszalam zeniektórzy pracuja przez net..ale czy zarabiają cos ?bezjaj,,maciejakies doswiadczenia z tym?

Gość anietaa
możliwe..

oczywiścei, że tak.. mój sąsiad pracuję przez internet... czasem tylko jeździ do firmy ostatnio zrobił się jakis zdziczały więc nie radzę :-) chyba przez to, że z domu nie wychodzi bo ma tam i pracę i ...dom

Gość gdsg
ajak znajde taka prace?

Gość telepraca
Telepraca jest coraz popularniejsza. Ma swoje zalety: nie trzeba codziennie jeździć do pracy i z powrotem (a każdy wie jak to wygląda w zatłoczonych miastach: korki i trudności z parkowaniem własnego samochodu, tłok, niepunktualność, smród, zimno lub upał w komunikacji miejskiej), nie trzeba wysłuchiwac krzyków, trzaskania drzwiami czy wąchac "zapaszków" w biurze, samemu organizujemy sobie miejsce pracy i czas pracy,a wiec kupujemy sobie dobry komputer a nie męczymy sie ze starym rzęchem, otwieramy sobie okno i zamykamy kiedy chcemy, gdy chcemy wyjśc np. załatwić sprawę w urzedzie to nie musimy prosic o pozwolenie, możemy sobie tez kupić laptopa z modemem bezprzewodowym i pojechac pracować np. na działkę. Sa tez i wady: faktycznie siedząc w samotności człowiek trochę dziczeje wiec wskazane jest po pracy organizowanie sobie jakichś zajęć, nie ma sie dostępu do "darmowego" ksero czy drukarki jak w biurze :P, nie ma z kim pogadac na żywo (Skype to jednak nie to samo...). Dla szefów firm telepraca też ma zalety: oszczędzają na powierzchni biurowej, za którą trzeba płacić (czynsz, ogrzewanie, oswietlenie) no i wady: telepracownikowi nie da sie "wepchnąć" jakichś dodatkowych prac, jak to ma niestety czesto miejsce w polskich firmach-np. pracownikom biurowym każe się "pomagać" magazynierom w pracach typowo fizycznych, bo szef sknera oszczedza na etatach i chce aby każdy robił przysłowiowe "wszystko". Telepraca ma też zalety dla ogółu: im wiecej ludzi tak pracuje tym mniejsze korki na ulicach i mniejsze zanieczyszczenie srodowiska. Tak więc kazdy kij ma 2 końce. mimo wysztko jednak uważam, że telepraca ma wiecej zalet niż wad i wraz z rozpowszechnianiem się internetu i nowych technologii będzie sie ona rozpowszchniać.

Gość handsomeee
no jest, ja zarabiam na fanipokera.pl tzn dorabiam bo wyciagam srednio po ok 500-600zl miesiecznie

Gość jestem graczm
Ja pracuje intensywanie na Fanipokera.pl, a środki na koncie same rosną:D

ja tam wole bukmacherke. Na razie całkiem ok mi idzie:) obecnie cwicze sie na sportingbet.com:)

Gość juras_84
poker online dobra rzecz i mozna dorobic

Gość ewcia2010
srodki na koncie zbierania nagrod chyba ;) wydaje mi sie ze mozna zarobic grajac w pokera przykladowo, ale trzeba uwazac zeby nie popasc w nalog

musze powiedziec ze wszedlem sobie w tego pokera na sportinbecie i calkiem wypasiony jest:) dobra passa trwa:)

Gość lolek33
a gral ktos z was moze w kasynie na sportigbecie?

Gość fubi
ja gralem w tej ich promocji happy free spin days, ale generalnie wole ich zaklady:)

Gość lebit
a co to za promocja?

Gość poker1pl
No jasne, że tak, ja tak pracuję od pewnego czas, tzn. dorabiam sobie, ale fajna kasa jest. Jestem moderatorem...popytaj na forach moze szukaja kogos.

Gość Nassa
A co to ten Poker1??

Gość sharm
tam sa takie basic zasady dotyczace pgry w pokera. generalnie taki slowniczek dla osob, które dopiero zaczynaja

Gość wrobel35
kto zaczyna ten zaczyna:) rozpoczynam nowy watek: najwieksze wasze wygrane i przegrane