Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkvfhi

mam pytania dotyczace brevoxylu

Polecane posty

Gość jkvfhi

czy po jego nalozeniuu mozna nakladac krem nawilzajacy? i dlaczego po jego stosowaniu wagry zamiast znikac wychodza jeszcze barzdiej do wierzchu i sa bardziej widoczne?cyz ktos tez tak mial?

Gość jsuujks
a jak dlugo uzywasz juz? mozna nakladac inne kosmetyki na ten krem.

Gość gugugugugug
uzywam jakies dwa tygodnie

Gość kasueh
i co oprocz tego "podchodzenia" wagrow zauwazasz? jest poprawa? te wagry to moze tak maja podchodzic na razie? moze minie?

Gość gugugugugug
ogolnie na pryszcze jest poprawa i grudki na czole troche znikaja,ale baaaardzo wolno.zastanwiam sie w jaki sposob brevoxyl ma usunac te wagry, moze wlasnie chodzi o to zeby je wycaignal na wierzch az wyjda calkiem?:>

Gość kasueh
tak sadze - tak wlasnie ma dzialac. on na poczatku wyciaga wszystko na wierzch, wysusza. a jak z kondycja skory? nie jest zbyt ucha?

Gość super tekst
mi brevoxyl pomógł na 4 miesiące i bardzo wysuszył twarz

Gość kasueh
tzn? juz jest gorzej? nie uzywasz juz go?

Gość gugugugugug
no wysusza wysusza ale jak by sie uzywalo regularnie 2 razy dziennie kremu to byloby dobrze.ale jakkos ma opory co do nakladania kremu na brevoxyl bo wydaje mi sie ze wtedy brevoxyl slabiej dziala.wie ktos cos na ten temat?

Gość gugugugugug
help me help me

Wiekszosc tego typu kremow, ktore zawieraja nadtlenek benzoilu ma takie dzialanie. Niektorzy ze zbyt wrazliwa skora powinni rezygnowac z tego typu specyfikow! (cytat) Pełny efekt działania Brevoxylu występuje zwykle po kilku tygodniach stosowania. Jest to normalne w leczeniu trądziku. O ile lekarz nie zaleci inaczej terapię należy kontynuować przez co najmniej 3 miesiące. W przypadku makijażu, należy go usunąć bezpośrednio przed użyciem Brevoxylu. Po wyschnięciu kremu można ponownie nałożyć makijaż. Brevoxyl może powodować lekkie pieczenie i uczucie ciepła, szczególnie kiedy jest stosowany po raz pierwszy. Może również występować złuszczanie i zaczerwienienie skóry podczas pierwszych tygodni stosowania kremu. Objawy te są normalne, jeśli jednak powodują one zaniepokojenie można przerwać na kilka dni stosowanie leku lub przez pewien okres używać go rzadziej. W przypadku wystąpienia silnego pieczenia, złuszczania, swędzenia lub innych działań niepożądanych nie wymienionych w ulotce należy przerwać stosowanie Brevoxylu. (cytat) za vena-vita.pl Malo tego - nieciekawy skutek uboczny brevoxylu - odbarwione reczniki... Nie zawsze pomaga dokladne mycie rak.

Gość gugugugugug
mi tam sie nigdy nic nei odbarwia.ale niech mi ktos powie co z tym kremem?

mysle, ze bedzie to ryzyko - kremy to chemia, to skladniki aktywne. Brevoxyl to rozniez chemia. Suma sumarum moze cos sie stac. ale skoro mozesz stosowac makijaz? ... sprobuj.

\"i dlaczego po jego stosowaniu wagry zamiast znikac wychodza jeszcze barzdiej do wierzchu i sa bardziej widoczne?\" - a jak mają znikać? chować się do środka? :D

Gość gugugugugug
nie o to mi chodzi ze moze sie cos stac,co wy wszystkie takie wrazliwe.martwie sie ze oslabi to dzialanie brevoxylu "moze wlasnie chodzi o to zeby je wycaignal na wierzch az wyjda calkiem?:>" :P

Gość gugugugugug
a gugug to ja czyli autorka