Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona zaszczuta załamana

Jestem zmuszana do tego przez faceta.................

Polecane posty

Nigdy tego nie robiłam a on niby na żarty ale notorycznie namawia mnie do robienia loda...... :( ja nie potrafię się przełamać to dla mnie zbyt wyuzdane, obrzydliwe.... wpadam w kompleksy przez to że nie potrafię tego zrobić... nie mogę i długo jeszcze nie będę mogła mimo że już 2,5 roku jestem z nim.......... Jest mi przykro, smutno że może myśli że ma pecha że na taką trafił.......... Czy to naprawdę takie ważne?! faceci nie mogą żyć bez tego? wszystkie to robicie swoim facetom??????? JA NIE POTRAFIE....... NIE MOGĘ.......

Gość to mu nie rob
nikt ci nie karze. a jak tak strasznie chce to mu powiedz zeby sam komus loda zrobil to wtedy sie zastanowisz, masz gtwarantowane ze sie odczepi ehehhe, ja tak zribilam z analem, ale tak na marginesie to ja mojemu lubie to robic. No w koncu kazdy ma inne gusta :)

ale co Ty w tym lubisz? w pale mi się nie mieści żeby to lubieć........... :O :(

Gość to mu nie rob
lubie sprawiadzmu przyjemnosc, wtedy on jest pod moja "kontrola" i ja decyduje o wszsytkim:) kocham go i zadna czesc jego ciala nie jest mi obrzydliwa

Gość to mu nie rob
ale tak czy inaczej nie powinien cie zmuszac, a jak tam z jego strony? on jest chetny na takie zabawy z twoja mala?

ale ja też swojego kocham :( tylko nie mogę się przełamać, nie wiem co robić, jak robić i wydaje mi się że rzygne jak go tylko wezmę.... :O

on jest chętny tylko ja czuję że to nie fair że on mi a ja jemu nie............ może mnie zdradzić kiedyś przez to?

Gość dokladnie
jesli tego nie liubisz, to mu nie rob. Nie daj sie do tego zmusic. Ja akurat lubie sprawiac te przyjemnosc mojemu mezowi. jest obrzezany, wiec jego czlonek nigdy nie 'smierdzi'. jest czysciutki, pachnie czysta bielizna, wiec i dla mnie jest o przyjemne przezycie. odmowilam natomiast polykania spermy, bo niedobrze mi od tego smaku. Powiedzialam mu kiedys, zeby sobie sprobowal jej smak.. od tamtej pory przestal mnie prosic o polykanie.

Gość bleeeheee
ja tez tego nie lubie...czasem to robie by sprawic mu przyjemnosc,ale to obrzydliwe:/ gdybym miala polknąć to bym sie porzygala;/

Gość bleeeheee
prymitywny podszywacz to pewnie koles z malym kutaskiem ktoremu i tak nie ma czego obciagac hehehe..biedny taki i na dodatek prostak:)

Gość bleeeheee
Ja również obciągam z połykiem! :classic_cool:🖐️

Gość jjj
Ja też nie połykam. Biorę do ust, ssam (czy ssie :) sorry, ale nigdy nie pamiętam, która forma jest poprawna), liżę, ale nie połykam i na szczęście mój partner tego ode mnie nie żąda!

Gość dziwna jestes autorko
bardzo niedojrzała emocjonalnie, żal mi ciebie, twój facet na pewno cię zdradzi a później zostawi bo nikt nie wytrzyma długo z taką zimna kłodą jak ty

Gość moja robi
a moja dziewczyna zaskoczyła mnie pozytywnie, gdy nie ma ochoty na seks, robi mi laseczke zeby mnie zaspokoić. a taka mi sie na poczatku niewinna i grzeczna wydała..:) Notabene spalem u niej z soboty na niedzxiele, rodzice poszlid okosciola , a ona to zrobiła , po czym my poszlismy sie modlic.. troche dzienwie sie poczulem.. I stwierdzam ,ze niektóre laski co wyglądaj na wyuzdane takie nie sa , i na odwrót takie miłe niewinne aniołki okazują sie w łóżku prawdziwymi kocicami :)

Gość mam sposob
spróbuj pobawic się z nim w wannie najpierw mu dokładnie umyj mydełkiem a potem nie wkładaj do ust tylko delikatnie oblizuj gwarantuje ci ze jak zobaczysz jego reakcję zaczniesz się osmielac do tego a nawet bardzo z biegiem czasu polubisz ;) wierz mi ja równiez nie mogłam się przełamac ;) Powodzenia

Gość ahgos
jezeli kochasz naprawdę, chcesz piesci cale cialo swojego mezczyzny moj partner... zmusil mnie do pierwszego razu, bylo mi zbyt wstyd wczesniej, szybko polubilam pieszczenie go w ten sposob bo to cudowne gdy on reaguje rozkosza a ja uwielbiam czuc jego reakcje w czulym calowaniu nie ma nic obscenicznego czy upodlajacego, bez wzgledu na to jaka czesc ciala calujesz, inne pieszczoty sa konsekwencja

Gość kgbb
a ja lubię loda robis , ba ... uwielbiam !!!

Gość ugryź chama w ch****
to mu się odniechce albo niech się wygimnastykuje i sams obie robi idiota

Gość sandia
Skoro cie zmusza, to nie jest dziwne, ze nie lubisz. Ja szczerze mówiąc uwielbiam seks oralny, nie widze w tym najmniejszych problemów. Moze dlatego, ze mialam cudownego i wyrozumialego partnera, w ktorym bylam bardzo zakochana i wspolnie oddawaliśmy sie najrozniejszym pieszczotom bez wiekszych zahamowan. Dla jednych to kwestia czasu,dojrzalości hmm...erotycznej, a dla innych to sprawa uczuć- nie kochasz i nie czujesz sie kochana, to i nie masz ochoty.