Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P_au_la

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość P_au_la

Proszę pomóżcie mi bo bardzo się denerwuje:((mam 15 lat) Miesiąc temu byłam w Chorowacji i opóźnij mi się okres o 2 dni.Po przyjeździe zrobiłam pettning ze swoim chłopakie.Teraz okres opóźnia mi się o 3 dni i mam raz żółtą wydzielinę a raz brązową.Od paru dni boli mnie strasznie głowa i brzuch:(Czy możliwe jest że jestem w ciąży?Czy coś mi dolega?Powinnam się udać do ginekologa?Jak mogę przyśpieszyć okres?

Gość makarenka75
paula a mamunie to ty masz??? dziewczynko jesteś niepełnoletnia - do mamy i do lekarza. a swoja droga moim zdaniem sa mała "szanse" na ciążę , ale są - trzeba bardzo uważać , niestety ty powinnaś uwazać - nikt ci o tym nie powiedział???

Gość ruski to ma łeb nie na wszy
zrób sobie internetowy test ciążowy

Gość iza.//
jezeli sama sie wstydziesz to niech idzie chlopak-kup natychmaist test ciązowy, uzyj najlepiej porannego moczu.mozecie test kupic tez w Rossmanie, to moze dla was bedzie mniej krępujące. Prawdopodobnie nie ejstes w ciazy,to wcale nie taka latwa sprawa.ale zrob ten test dla spokoju, bo szkoda nerwow. Powodzenia

Gość A na drugi raz się
zabezpiecz. Chodz osobiscie uwazam ze 15-latka jesz jeszcze zbyt młoda na stosunki sexualne. Pod względem fizycznym i psychicznym. Uwazaj dziewwczyno

Gość tak sobię myślę
że od pettingu do stosunku jeszcze "spora" droga. Petting - pocałunki i pieszczoty ręczne lub oralne doprowadzajace do orgazmu bez stosunku płciowego!!!!!! Fakt że bywa różnie "z tym" ale jesli nie doszło do wspólżycia z "finałem w srodku" to nie ma szans na ciążę. A to ze masz opóźnienia w okresie to pewnie podróż i to z zagranicy (zmiana klimatu). Ja mam tak czesto jak gdzieś wyjedżam i w ciąży...nie jestem!!! w ciąże nie tak łatwo zajść ..jednak młode dziewczyny mają duuuużo większą szansę ...więc UWAŻAJ na RAZ NASTĘPNY!!!!. a swoja drogą to uważam ze za wcześnie jak na inicjację sexulaną w ieku 15 lat !!!! Masz na to czas zeby dojrzeżć i fizycznie no i psychicznie a wtedy będziesz przeżywać seks duużo dojrzalej. Teraz to "mały' całus powinien wystarczyć :)