Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.n.k.i.e.t.a

ile razy

Polecane posty

Gość a.n.k.i.e.t.a

pytania do ludzi w stalych zwiazkach, mieszkajacych blisko siebie: 1-ile razy w tygodniu sie przecietnie spotykacie i na jak dlugo? 2-od czego/ kogo to zalezy?

Gość ja jestem w
stałym związku :) juz 6 rok przeważnie widujemy się codziennie conajmniej 3 godziny, jednak moj chłopak pracuje w stystemie 2 zmianowym jak ma 2 zmianę to widzimy się 2 razy w ciągu 5 dni a czasami wogule ale oczywiście męcze go smskami lub rozmawiamy przez skype:), w ciągu roku akademickiego bywa gorzej bo oboje studjujemy zaocznie i przeważnie co drugi wekend nam odpada bo sie nie widzimy.

codziennie około 4-5 godzin, zależy od tego, czy mój Ukochany nie jest zbyt zmęczony po pracy, bo jak jest, to czasem spotykamy się na 2-3 godzinki po tym jak się prześpi. Ale zazwyczaj widzimy się codziennie :D

Gość nnnnnnnnnnn
codziennie, uwielbiamy dłuuuugie wieczory.

codziennie od poniedziałku do piątku, przez większość dnia (razem studiujemy) i w weekendy kilka godzin (staramy się jak najwięcej czasu spędzać sam na sam =)

Piszcie jeszcze, gdyż chciałbym wiedzieć, jaka jest statystyczna średnia, by wiedzieć, czego się spodziewać, gdy będę w związku.

hmm..codziennie,przynajmniej po 12-16 godizn na dobe....czyja inicjatywa??? TESKNOTA :)

Gość gfherfht
upupupupupupup

Gość its time to
refresh

Gość 2222222222222222
co 2 -3 dni po ok 4 godziny