Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda słów

Co za durne dziecko

Polecane posty

Gość 15-latko
wiesz, twoje kolezanki sa glupie, ale ze 28letni facet daje im za to kase to jest juz patologia

Gość załamkaaaaa
i podchodzi pod paragraf...

Gość zigzag zigzaag
Pół światu takiego kwiatu...próznych, pustych i zakompleksionych panienek..

Gość do 15-latki
Jesteś z tej samej epoki - tylko z innego poziomu :)

Gość 15-latka
zanim przyjdzie jesień=====> jesli mozesz to podaj linki do blogów jej "koleżanek" :)

Gość 15-latka
A podasz link do tego drugiego bloga??

Oh ... to może byc fake, bo były kiedyś dwa takie słynne różowiuśkie blogi, na któych były wypisywane takie brednie, ze głowa pękała, ludzie zostawiali bardzo jadące komentarze, wyzwiska itd, itp. a po kilku miesiącach autorka przyznała że to od początku do końca była mistyfikacja, aby zobaczyć czy ludzie są w stanie się nabrać na to że dziewczybna w wielku 18 lat uważa że Gdańsk to stolica Polski i tym podobne brednie ... coś w ten deseń :) tam tez były takie głupoty ze byłam tu i tam z koleżaneczkami, jakiś teksty typu \" rooschoffy\" \" koleshanecki \" i takie tam ortografy internetowe :P

Przeczytalam kawalek i mnie zemdlilo od tego nadmiaru sweeet, tzn. chcialam napisać slodyczy... :o Jeśli nawet te blogi to prowokacja to niestety ale muszę zmartwić niedowiarków - takie okazy istnieją naprawdę! Uwierzcie! Codziennie widuję takie sweet kociaki u siebie w okolicy zachowujące się tak że oczy bolą od patrzenia na nie, wyslawialjące się tak że uszy więdną i zachowujące się niczym stare kurwiszcza. Teraz zaczyna się rok szkolny i w moich codziennych podróżach komunikacją miejską również będzie mi towarzyszyć liczna gromada takich uroczych sweet DzIeFcOntek z pobliskiej zawodówki. Już się nie mogę doczekać... :o

Chcialam napisac \"bez komentarza\" ale nie moge sie powstrzymac. Ja to juz od paru lat czuje sie jak dinozaur. Kazda nastolatka przechodzi faze ubran i makijazu, ale zeby komus tak siadlo na mozg to az mi ciezko uwierzyc. Ja sama pare lat temu bylam na tym etapie (mam 25 lat) ale w wieku 15 lat dopiero zaczelam sie tym interesowac, nie wpominajac juz o tym, ze w stosunkach damsko-meskich stawialm dopiero pierwsze kroki. Sex w wieku 15 lat to jakas pomylka. Czasem ogladam debilne prgramy na mtv traktujac to jako ciekawostke przyrodnicza. Dziewczyny sie chwala, ze ich hobby jest robienie zakupow, kazda chce zostac projektantka mody, a dla kazdego chlopaka najwazniejsze jest zeby , tu cytuje \"laska miala fajna figure i zajebisty tylek\". Widac, ze ta tendencja osiagnela juz granice Polski. Nie wiem, czy ten blog to prowokacja ale nawet jesli tak to i tak zdaje sobie sprawe z istnienia takiego rodzaju ludzi, niestety jest ich coraz wiecej. Po prostu strach.

Gość anja op
ja mysle ze blog jest zrobiony "dla jaj" a zdjecia wziela skads z internetu i wkleila ze to niby ona..

Gość też młoda mężatka
No dobrze, teraz może sobie pozwolić na głupotę i infantylizm (zakładając, że ten blog, to prawda), bo ją najprawdopodobniej utrzymują rodzice - ale co potem ?? Jaka praca, skąd weźmie pieniadze ?? Frajer, który sie na nią skusi będzie pewnie po podstawówce, wiec nie sądze, żeby poszaleli :-0

Czym Wy się tak przejmujecie??? Przecież każda, nawet najbardziej upośledzona osoba może pisać coś takiego... Takie rzeczy to powinni w kabaretach pokazywać, bo coś takiego zawsze jest w stanie tak mnie rozśmieszyć, że mogę beczeć ze śmiechu :D:D:D

Gość niesetty musze Was rozczarowac
mam kuzynke w jej wieku --i jest niestety do niej podobna,inicjacje seksualna tez juz ma za soba moja kolezanka kiedys była opiekunka na kolonii i miała tak 15 letnia laske ktora chcac zrbic jej na złosc-uprawiała sex z kim popadnie,piła,cpała,paliła.. niesety była corka bogatego kolesi i nic nie dało sie z nia zrobic. Takze ... nie sadze zeby to była prowokacja

Gość wg mnieeeee
rośnie nam następczyni dody :o