Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina85

TESTY CIAZOWE!

Polecane posty

Gość chyba kazdy test jest ok
na pre testach czesto wyskakuje druga kreska po jakims czasie, ogolnie dobry jest amil i quick vue. ale w odpowiedmim czasie to chyba kazdy

moja kuzynka byla w ciazy prawie 2 tyg zrobila 3 testy i wszystkie wyszly negtywnie,dopiero lekarz potwierdzil ciaze.Ide do lekarza,ale koci mnie,zeby zrobic test,ale to chyba jeszcze troch za szybko

moze robila za wczesnie? lekarz tez na 100% powie po 2 tygodniach od spozniajacego sie okresu, chociaz ja bylam tydzien jak nie dostalam (a w zasadzie dostalam, tylko ze slaby) i mi WYKLUCZYL ciaze. wiec jak jest dobry to moze wczesniej, a kiedy wykryl u Twojej kuzynki? w ktorym tygodniu?

jak 3 tygodnie - to musial tobyc 4 tydzien, bo okres ciazy lczy sie od dnia ostatniej miesiaczki. czyli to byl 7 tydzien???

Zrobiłam test kilka dni temu(jakieś 2 dni przed okresem) wynik był pozytywny.Zaraz ide do lekarza,zobaczymy co powie.Podejrzewam,że jestem w ok drugim tygodniu.

nie w drugim, tylko w czwartym :) i juz wybnik pozytwyny? wow

Raczej nie czwarty bo staraliśmy się w dni płodne czyli w połowie miesiąca.Czyli koło drugiego.

Przy mojej pierwszej ciąży test robiłam w tym samym momencie i lekarz stwierdził że jestem w 2 lub 3 tygodniu.Mało co widział,jak stwierdził mała czerwona plamka.

tak, ale ciazeo liczy sie od ostatniego okresu, czyli 4 tydzien - bo 2 po zaplodnieniu

Tez ide w piatek do lekarza,chciakam zrobic test,ale to chyba za wczesnie,bo jestem w pierwszym miesiacu po odstawieniu tabletek,chociaz niby mowia,ze w pierwszych miesiacach po odstawieniu mozna szybciej zajsc,A TAK BYM JUZ CHCIALA!!!

jeszcze pare dni temu sama pisałam ,że nie moge zajść bo chyba za barzdzo chce....i widzisz???Nie martw się.

No ale to dopiero pierwszy cykl po odstawieniu tabsow,wiec moze byc ciezko,zobaczymy co powie lekarz.

a po jakim czasie roblas test?bo ja to nawet nie wiem czy mialam owu,wydaje mi sie ze tak,ale juz sama nie wiem

Słuchaj od 11 sierpnia no właściwie od 12 staraliśmy się dosyć skutecznie bo wtedy miałam dni płodne.Test zrobiłam dwa dni temu i druga kreska była mało widoczna.Powtórzyłam testy wczoraj i dzisiaj i wynik tez sam...dwie kreski.

Chociaż nie powiem że wcześniej nie próbowaliśmy...ale dni płodne wyliczyłam na 11-12 08 i wtedy jeszcze raz.

My probowlismy wtedy kiedy NIBY maialam owu,no to jakies 5 dni temu,wiec jeszcze za szybko na test:(

wiem,ze za szybko,ale nawet nie wiem dokaldnie czy to byla owu,ide do lekarz to pewnie cos sie dowiem,ale to jeszcze 2 dni,jakos pzrezyje do piatku