Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowana123

POWAZNY TEMAT

Polecane posty

Gość niedoinformowana123

chcialam sie spytac moze ktos wie jak dlugo czeka sie na wynik testu na obecnosc wirusa hiv????

Gość karolcia75
1-2 dni

Gość ona.././.
na ulicy Leszno w Warszawie,gdzie za darmo i anonimowo robi się test, czeka się 1 dzien. Jezeli oczywiscie test robisz w piątek to czekasz wekend ,ale tego nie polecam. Bedzie ok,nie martw się

Gość hiv zóltaczka...
czytalam ze w krakowie na śniadeckich 1 godzina i sa wyniki

Gość hiv zóltaczka...
tez nosi mnie na test ale boje sie, zaszalalm z dwoma bez gumki ale znam ich sporo czasu i wygladaja na okazy zdrowia. Kurde ludzie szaleja ostro i nie mysla o takich rzeczach a ja mam doła!! a ty jak zrobilas? czego chcesz robić test, srki ze pytam?

Gość niedoinformowana123
Jakies 3 lata temu pofolgowalam sobie:( teraz od 2 lat mam faceta i stwierdzilam ze jestem cho;lernie nieodpowiedzialna:/ czas zmierzyc sie z prawda ale mysle ze po taim okresie czasu jakies mini objawy juzby byly?? a wy jak myslicie??

Gość hiv zóltaczka...
ponoc 50 % - 70 % ma objawy podwyzszona temperatura, bole stawow , jakies krostki ale to po jakis 6 tyg od zarazenia!! a myslisz ze ci twoi faceci byli zagrozeni? bo ja ostatnio poszlalam z 2 facetami ale wyglądaja ok, znam ich jakis czas, wchodza w zwiazki niezobowiązujące ale.... jestes z krakowa?

Gość ona.././.
rozumiem Was.Ja tez bylam nieodpowiedzilna cholernie.Wcale nie pocieszal mnie fakt,ze tamci to byli "porządni" i czysci i tak dalej....to juz do mnie nie przemawia.w pewnym momencie dostalam taka schoze ze nie umialam funkcjonowac,mialam tylko to w glowie, to byl koszmar.Oczywiscie okazalo sie ze ejstem zdrowa,ale igralam z ogniem.Idzcie na test,ulzy Wam a na pewno jestescie zdrowe,zapewniam,ale po co sobie zycie zatruwac glupimi myslami

Gość niedoinformowana123
nie mam pojecia bylo ich paru ale o dwoch to nie mam pojecia...przygoda jednonocna..totalna nieodpowiedzialnosc ale coz bylo sie mlodym glupim..

Gość niedoinformowana123
ja od wczoraj tak sie naschizowalam ze szok:( jutro mam zamiar sie wybrac ale jak bedzie sie czekalo dluzej niz jeden dzien czyli caly weeken to zwariuje:(

Gość hiv zóltaczka...
no dobra , załapać można nawet od męża jak sie źle prowadził albo w szpitalu!! no ale co pójde , usłysze że + i co dalej? a zanm mnóstwo dziewczyn któreto robią i martwią sie jedynie ciążą, jak wyjechałam im ze mysle o hiv to powiedzialy nastepnym razem weź gumke a teraz wyluzuj jest na pwewno ok!! a to sa normalne dzieczyny

Gość ona.././.
sluchaj "hiv zółtaczka" jezeli chcesz zeby tu kazda napisala Ci:na 100% jestes zdrowa i to Ci pomoze i tego chcesz to masz:jestes na 100% zdrowa.Ja pisze to co sądzę, nie dołuje Cie i uwazam ze raczej taka postawa jak moja w tym momencie ejst odpowiedzialna i przede wszystkim normalna!!!Oczywiscie ze nastepnym razem uzyj gumki i teraz nie zamartwiaj się,jednak po to,aby juz nigdy nie rpzychodzily ci do glowy mysli,ze mozesz miec Hiv, to wlasnie zrob ten test.To moje zdanie.Sama przez to przechodzilam,jak czytma Wasze wpisy to jakbym czytala o sobie,dlatego odpisalam i poradzilam to co wydaje mi sie najelpszego.Na pewno jestescie zdrowe,jednak zawsze ejst jakies maleryzyko, to troche jak rosyjska ruletka,niesteyt.dlatego ja nie dalam sie szantazowac wlasnej ,dziwnej psychice i od razu sie z nia rozprawilam,tzn.nie bede udawac taką cwaniare bo to bylo po okolo roku od tamtych ryzykownych kontaktow,ale pisze od razu mając na mysli obsesje na tym punkcie. Pozdrawiam i na pewno bedzie ok

Gość hiv zóltaczka...
masz racje w 100% i nie da sie temu zaprzeczyć, ale jak zrobie to dopiero w poniedzialek a na razie o tym nie mysle..... 3miesiace opd ostatniego razu wystraczy?

Gość ona.././.
tak,akurat 3 miesiace to odpowiedni czas.nie boj sie,to naprawde szansa b,mala.Ja mialam pare kontaktow ryzykownych, w tym jeden gdy krwawilam i on byl we mnie bez gumy.mialam duze szczescie,bo zachowywalam sie nie dosc ze jak kurewka to jeszcze ostatnia kretynka.ale skonczylo sie ok i u ciebie ejstem pewna bedzie identycznie.nie amrtw sie i nie mysl o tym,,bo ja niepotrzebnie panikowalam a okazalo sie ze ejst ok.

Gość hiv zóltaczka...
ten facet ktory byl bardziej podejrzany byl ponad 3 miesiace temu, a kilka dni temu byl taki co wydeje mi sie spoko i moze poczekam!! byl bardziej podejrzany bo kilka lat parcowal za granica, chore kryterium nie? wogole cala jestem chora i głupia

Gość ona.././.
nie,to nie chore kryterium,ja tez tak sobie to analizowalam.Ale zaznaczam jeszcze raz,nie wmawiaj sobie ze ejstes chora i proponuje nie czytac topicow o hiv i tym podobne.One zamiast mnie uspokoic to wkrecily niezla jazdę.Ja mialam do czynienia z takim co zaliczal prawdopodobnie bez gumy wiel,wiele oanienek,rownie debilnych jak ja wtedy. i kolejny tez....Wstyd az sie przyznawac.Pani psycholog przed rozmowa mnie sie pytala czy mial we mnie wytrysk w srodku ...To w sumie tez nie ma znaczenia bo jak ktos ma przeznaczony hiv to i tak sie zarazi,jednak moze ten facet nie dochodzil w Tobie.Jezeli nie to jest niewielka szansa na zakazenie jezeli juz byl chory.nie ma co obierac najgorszych opcji!!!wiem to po sobie

Gość boze dziewczyny
no comment, zycze wiecej rozumu i zdrowia

Gość ona.././.
daruj sobie....naprawde nie rozumiem co daje krytyka w tak powaznym temacie.Tylko osoby o zerowej empatii i wrazliwosci moga cos takiego napisac. wystarczajaco mam zrypane zycie w niektorych momentach gdy mysle co robilam,nie musisz tego nikomu wmawiac.ciesze sie ze Ty jestes odpowiedzilana i 1 osoba mniej nie musi przez takie cos przechodzic.

Gość niedoinformowana123
a w jakich gabinetach prywatnych mozna zrobic taki test??jak sie nazywaja takie gabinety

Gość ------=
no i ile kosztuja

Gość niedoinformowana123
koszt to pewnie ok 25 - 30zl tylko nie wiem gdzie to mozna zrobic w prywatnych gabinetach:(