Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tak to jest

Dlaczego tak jest??

Polecane posty

Go艣膰 tak to jest

Kiedy tak siedz臋 i staram sie znale艣膰 racjonalne argumenty ktore mialyby mnie przekona膰 do wla艣ciwego wyboru za艂amuj臋 r臋ce a w g艂owie czuj臋 pustk臋. Kiedy wracam my艣lami do tamtego czasu w prawym i jak s膮dze r贸wnie偶 w lewym oku pojawia sie 艂za:( Dlaczego drogi ktore kiedy艣 si臋 po艂膮czy艂y musialy sie rozej艣膰 niczym zjazd z autostrady. Teraz zakladam 偶臋 byla to wina polskich niedoinwestowanych dr贸g pe艂nych wyboj贸w uniemo偶liwiaj膮cych kroczenie drog膮 偶ycia. Powiedzcie wy mi w tym miejscu licz臋 na wasze do艣wiadczenie 偶yciowei m膮dro艣膰 wyp艂ywaj膮c膮 z tych czelu艣ci szarych kom贸rek dlaczego jest jak jest a nie jest inaczej?. Czemu koniec nie by艂 pocz膮tkiem a pocz膮tek sie sko艅czy艂 nim si臋 zacz膮l?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 i dobrze
a co sie stalo? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tak to jest
O widz臋 偶e jedna troskliwa duszyczka sie odezwala...nei spodziewalem sie 偶e jeszcze kogos obchodz臋:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninaaaaaaaa1212
Cosie sta艂o?? Chodzi o dziewczyne jak sue domyslam. Napisz cos wiecej, jestem w podobnej sytuacji. Musia艂am zakonczyc znajomo艣膰 z ch艂opakiem, problemy mnie przeros艂y, nie wytrzymyma艂am juz.Ja nie by艂am z tym ch艂opakiem, ale mog艂am byc :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frustrated
serio pytam co sie stalo, tez mam niewesola sytuacje obecnie i siedze na kafe pomagajac rozwiazywac problemu innym ;) potrzeba altruizmu sie odzywa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tak to jest
WIecie co my艣le 偶e to forum mo偶臋 nie jest najlepszym miejscem do rozwi膮zywania problem贸w sercowych bez obrazy. Nie twierdze 偶e nei pomagacie nikomu ale czassami nie znaj膮膰 wszytstkich szczeg贸艂贸w nie mo偶na udzieli膰 dobrej rady. Przepraszam ze zawracam g艂ow臋..Na pocz膮tku chciaelm sie podzieli膰 czym艣 z wami ale teraz mam juz w膮tpliwo艣膰i...przecie偶 moje problemy po tym nie znikn膮..:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie problemy nie znikn膮
ale mo偶e kto艣 podpowie rozwi膮zanie

Udost臋pnij ten post

wracam my艣l膮 do tamtej jesieni... Szkoda, ze nie by艂a nasza, choc tyle s艂ow pad艂o, ze bedzie:) Moze ta, ale to juz nie ode mnie a od niego tez zalezy. :) kasztany:)

Udost臋pnij ten post