Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tkatakakata

Ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość tkatakakata

Pomocy Za każdym razem jak sie kocham ze swoim Facetem, w momencie jak On we mnie wchodzi czuję duży ból. Jestem dobrze nawilżona, ze strony ginekologicznej tez jest wszystko ok, a mimo wszystko zawsze boli:(

Gość gość
Mnie tak bolalo caly rok od rozpoczecie wspolzycia. Facet mial duzego czlona, potem przeszlo. Zwieracze jeszcze Ci sie nie przyzwyczaily pewnie do rozciagania...

Gość tkatakakata
heh to już trwa trzy lata. Tez myslalam ze to minie, ale powoli tracę nadzieję:(

Gość tkatakakata
szukałam juz w necie. byłam u wielu lekarzy i nic.....

Gość gość
i po co ten durny komentarz na koniec, lzej Ci na dupie?:o Napisalam co wiedzialam. Dziewczyna napisala, ze z punktu widzenia ginekologii wszystko z nia okai, a to artykul o zmianach chorobowych w narzadzie rodnym.

Gość tkatakakata
dziekuję pozdro, nie przejmuj sie tymi zlosliwościami:)

Gość gość
Moze dysproporcja w budowie narzadow? To Twoj pierwszy facet? Co na to lekarze, chyba cos mowia....?

Gość hophophop.
zmień lekarza i jeszcze raz idź sie przebadać..to nie jest normalne pozdro poczytaj może czegoś nowego sie dowiesz:D

Gość Akimon21
Ja mam podobny problem ale boli mnie w niektorych pozycjach czy kogos spotkało tez cos takiego?

Gość tkatakakata
Mówią, że najwidoczniej tak już mam :/ To jest mój pierwszy facet i raczej ma normalnego:)

Gość tkatakakata
boli zawsze jak we mnie wchodzi, póżniej jest ok

Gość gość
Tak jak pisalam w pierwszym poscie, prawie z bolu sie zwijalam gdy facet we mnie wchodzil, trwalo to przez rok. Teraz mam faceta z mniejszym - tzw normalnym czlonkiem i nadal moment wchodzenia nie jest dla mnie najprzyjemniejszy. Jstem fizycznie zdrowa, na nawilzenie nie narzekam. Moze tak po prostu mamy? Czy bardzo Cie boli? Kazdy ma inny prog bolu, ja po prostu czuje dyskomfort, ktory mija po kilku ruchach czlonka w pochwie.

Gość gość
Akimon21- ja np. nie moge sie kochac w pozycji na jezzdzca i od tylu, gdy jest zle dobrany kat. Boli mnie tylna scianka pochwy, mam wrazenie, ze zaraz sie zsikam lub zrobie kupe. Nie mam tylozgiecia, zadnych stanow zapalnych, stwierdzilo to 3 lekarzy, bo u tylu bylam do tej pory. I badz tu madrym, ciezko mi cos doradzic....

Gość ale wy chore jesteście

Gość tkatakakata
w momencie jak we mnie wchodzi czuję ostry ból, za chwile wszysto mija. Chyba rzeczywiście taka moja uroda:)

Gość gość
Po porodzie chyba to przejdzie, taka mam nadzieje:)

wątpie zszyja cię i ten sam cyrk na nowo

pewnie bedzie gorzej

Gość tkatakakata
nie, jesteśmy zdrowie z punktu widzenia ginekologicznego:)

Gość anty-pozdro600
Pozdro600, powiedz, sluchasz moze hip-hopu polskiego, masz tipsy a twoj chlopak zloty lancuch ?

Gość gość
nie, mam wiecznie krotkie lamiace sie pazury a chlopak ma na szyi srebrny lancuszek z krzyzykiem. Lubie hip hop, nie tylko polski:)

Gość ENIRO
Obawiam sie ze masz jakies zapalenie, tez tak mam. Dostalam jakies tabletki. I ja i on mamy je brac. ... idz do Ginekologa

Gość tkatakakata
ja juz byłam u kilku ginekologów państwowo i prywatnie i żadnego zapalenia nie mam. Miałam robioną biocenoze i cytologię i też jest ok

Gość 1983
A czy mogłybyście się wypowiedzieć na ... Kocham się z moim facetem(pierwszy JEDYNY)którego Bóg obdarował znacznie, tez odczuwam cholerny bol. Z nawilżenie mnie ma problemu, problem jest jeszcze taki iż nie potrafimy przerwać błony. Parokrotnie się kochaliśmy i nic, ginekolog tez nie widzi tak jakiegoś problemu, radziła zastosować odpowiednie techniki(pozycje) i nic ból jest błona nie przerwana. Z tego powodu całkowicie odechciewa mi się kochać/współżyć z moim ukochanym(z czego on nie jest za bardzo zadowolony). Wypowiedzcie się na ten temat może ktoś ma jakieś rady które mogłabym wykorzystać. Pozdrawiam

Gość to nie
blona tylko prawdopodobnie sicskasz miesien kegla z leku problem raczej psychiki a nie techniki

Gość tez mysle ze to od sciskania
spałam tylko z moim obecnym partnerem ale tez mielismy problemy z przerwaniem błony bo była zbyt rozciagliwa, nie jestem zwolennikiem picia ale przyznam ze po wielu probach udało sie a dlaczego nie wiem zdaje sie ze pomogo 1 piwo wypite w pubie z kumpelami a potem widocznie była rozluzniona ze poszło juz lepiej ... to psychika im bardziej myslisz o bolu tym gorzej to jak z badaniem ginekologicznym jak sie zepniesz to boli jak ch... popros ginekologa o przeciecie błony wytłumacz ze jest to dla ciebie bolesne i potrzebuujecie pomocy pozdr