Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malinowa_21

praca w kinie ?

Polecane posty

Go艣膰 malinowa_21

Witam. Czy pracowa艂 kto艣 z was w kinie Cinema City albo Kinoplex , no w ka偶dym b膮d藕 razie w jednym z tych nowych du偶ych kin ? :) Ja planuj臋 z艂o偶y膰 CV ale wcze艣niej wola艂abym zna膰 jakie艣 opinie na temat takiej pracy , czy wykorzystuj膮 , jak z grafikiem , no i oczywi艣cie to co tygryski lubi膮 najbardziej - jakie zarobki ?? ;P pozdrawiam i z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowiedzi !!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
kole偶anka mi opowiada艂a bo pracowa艂a w cinema city 偶e zarobi艂a na miesi膮c maksimum 300 z艂, bo przyjmuj膮 mnustwo pracownik贸w i robi膮 tam po 3-4 godziny dziennie i na miesi膮c wychodzi ma艂o godzin, dlatego nie polecam Ps. Ona by艂a nie na kasioe biletowej tylko sprzedawa艂a popcorn itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowa_21
Dzi臋kuj臋 za odpowied藕 :) W gruncie rzeczy nawet by mi to odpowiada艂o gdy偶 studiuj臋 dziennie .Gdyby mo偶na by艂o jeszcze ustala膰 sobie grafik ... Co do zarobk贸w to rzeczywi艣cie marniutko w por贸wnaniu z obozami pracy McDonald , Empik itp. ale pomy艣l臋 nad tym . dzi臋kuj臋 i pozdrawiam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w cc to 42/godz

Udost臋pnij ten post

Pracuj臋 w jednym z du偶ych kin. Studiuj臋 dziennie i miesi臋cznie zarabiam oko艂o 480-600z艂. Podajemy dyspozycyjno艣膰, czyli w jakie dni mozemy pracowac. Stawki 艣a r贸偶ne, na przyk艂ad u mnie 5z艂 brutto za godzin臋, ale s艂ysza艂am, 偶e w Cinema City jest o wiele mniej. A propos - Empik obozem pracy??? Tak 藕le?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paj
Pracuj臋 w Cinema CIty i... nie polecam. Zdecydowanie. Chyba, 偶e kto艣 chce zarabia膰200-300 z艂 miesi臋cznie to prosze bardzo. Polityka firmy opiera si臋 na zatrudnianiu jak najwiekszej liczby pracownikow co wiaze sie z nizszymi wyplatami dla pojedynczych jednostek... Ekipa przynajmiej u mnie jest bardzo fajna ale.. Ale wszystko zalezy jaki humor i jak lubia cie supervisiorzy bo to oni ukladaja grafik. Skladasz dyspozycje kiedy mozesz pracowac co nie znaczy ze te dni dostajesz. W moim kinie zdaza sie ze na 7 dni sypozycji dostaje sie tylko dwie zmiany ;) Wiec roznie to bywa... Ale darmowe seanse dla proacownikow to dodatkowy bonus. Jednak za to sie nie utrzymacie ;)

Udost臋pnij ten post