Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radawanka

ALE ZE MNIE IDIOTKA!!!

Polecane posty

Gość radawanka

Poznalam ostatnio faceta ktory na koniec poprosil mnie o nr mojego telefonu.Dalam mu go z tym ze w takiej formie 000-000-00?(1-5)chcilam sprawdzic na ile facet sie postara zeby miec ze mna kontakt i czy choc troche sie pofatyguje.No i mam .W ogole sie nie odzywa tylko teraz nie wiem czy dlatego ze nie chce miec ze mna kontaktu czy to przez ten numer telefonu?Co o tym myslicie?

Gość hallllloooo
no myslisz ze jakis facet na ziemi bedzie sie tak wysilał?? i pewnie nie wpadł na taki pomysl zeby sprobowac z innymi cyframi (moze kilka razy i dał se siana) i przedewszystkim ta zła cyfra nie musiala byc ta ostatnią....chyba ze mu powiedzialas ze to ostatnia cyfra O_o

Gość pozdroo
Fakt. Słuszny nick.

Gość krótkowidz
i co , chciałaś , żeby do 4 obcych osób zadzwonił i robił z siebie idiotę ? na drugi raz bedziesz wiedziała , żeby tak nie robić

Gość radawanka
teraz pluje sobie w brode,ale z tego co wiem to jego brat ma moj telefon.A po drugi widzimy sie praktycznie co tydzien na imprezkach,tylko on chyba dopiero teraz mial odwage mnie zaczepic,bo wczesniej to tylko sie przygladal.Ale dzieki za odp.Pozdrawiam.

Gość radawanka
oTO WLASNIE CALA JA.Najpierw cos zrobi a potem pomysli.Ale to chyba wiekszosc bab tak ma.Mam nadzieje przynajmniej ze nie tylko ja mam tak glupie posuniecia.No trudno ,rozpaczac jakos nie mam ochoty,bo itak jestem zdania,ze gdyby NAPRAWDE chcial to ten numer nie bylby zadna przeszkoda.

Gość radawanka
ponawiam

Gość radawanka
tak chcialam zeby mnie wyruchal ale ze mnie idiotka no i to sluchajcie juz drugi przypadek kiedy puszczam faceta:(

Gość Liiliia
Jak mu zalezy to sie odezwie:-)