Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydkie paznokcie

Tabletki Silica na włosy i paznokcie komuś pomogły??

Polecane posty

Gość Brzydkie paznokcie

Bo nie wiem czy mam kupić

Ja jestem z nich bardzo zadowolona. Co do paznokci, trudno mi to ocenic, bo z natury sa mocne i twarde, ale co jakiś czas zaczynam silikową kurację, zwłaszcza, kiedy zauważam wzmozone wypadanie włosów. Po około 2 tygodniach stosowania widac efekty w postaci znikomej ilości włosów na szczotce. Ale na temat Siliki były tu na forum różne opinie, od pochlenych do bardzo niepochlebnych. Na pewno zaleta Siliki jest to, że bierze sie tylko 1 tabletkę dziennie, a cenowo nie jest aż tak droga, przynajmniej w porównaniu z innymi tego typu specyfikami.

Gość mala123
mi nie pomogly zabardzo..ale na paznokcie polecam utwardzacz np. z carolla naprawde super.odkad uzywam pierwszy raz w zyciu zapuscilam..nie lamia sie , nioe rozdwajajai moge wsz robic:) polecam

Mi tabletki nie pomogły, za to pomogło smarowanie płytki maścią z witamina A, olejkiem rycynowym i moczenie w podgrzanej oliwie. Spróbuj, szczególnie maści i olejku, koszta małe a rezultaty naprawde dobre! Pozdrawiam ;)

Gość al
Mnie pomogły genialnie. Muszę je znowu kupić.

mi nie pomogly za bardzo , bardziej jestem zadowolona z wyciagu ze skrzypu polnego z wit

Gość ile kosztuja
te tabletki????????