Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila.m

POMOCY! ZNIKNĘŁY MI IKONKI

Polecane posty

Gość kamila.m

Proszę powiedzcie mi jak przywrócić ikonki na pulpit ponieważ coś namieszałam i są one w NIEUŻYWANYCH SKRÓTACH PULPITU! nie znam się za bardzo na komputerze a nie chciałabym czegoś skasować przez przypadek! Bardzo będę wdzięczna za pomoc!!!

Gość KONIEC ŚWIATA

Gość kamila.m
Ja naprawdę proszę o pomoc!

Gość kamila.m
Naprawdę nikt mi nie pomorze?

Wejdź do tego folderu i przeciągnij ikony na pulpit. Albo zaznacz te ikony i Wyślij -> Pulpit.

Gość kamila.m
Jejku! Strasznie Ci dziękuję!!! Wiem,że ktoś może się ze mnie śmiać ale jeszcze nie znam się na tym!!! Od jakiegoś czasu zacina mi się komputer i nawet nie mogę go wyłączyć- tylko z gniazdka a wiem,że tak nie można! Powiedz mi jeszcze proszę czy to może WIRUS bo nigdy tak nie miałam?!

Gość kamila.m
teraz co włączę to nie mogę już wyłączyć go normalnie!!!Tylko z gniazdka muszę kable odłączać! Co to może być?

Gość kamila.m
Mało tego-popiszę parę minut i już się zacina! POWIEDZ MI PROSZĘ!!!!!!!:(

Gość Wirus jak nic

Gość kamila.m
Mówisz poważnie? 😭

Masz Windowsa XP? On czasami ma opory przed skończeniem pracy ;) Zresztą nie tylko on. Jest szczególnie odczuwalne, gdy Windows jest już mocno \"poryty\" (zostało zainstalowe dużo programów, które pozostawiły po sobie śmieci). Jeżeli już nie możesz wytrzymać, to nie wyrywaj wtyczki, tylko naciśnij (i przytrzymaj przez kilka sekund) przycisk na obudowie. Jeżeli zwisy następują w trakcie pracy to może być oczywiście wina wirusów. Jeżeli chcesz usprawnić zamykanie Windowsa, to możesz trochę pogrzebać w rejestrze: Najpierw START -> Uruchom -> Regedit Potem odszukaj klucz HKEY_CURRENT_USER\\Control Panel\\Desktop -> WaitToKillAppTimeout i zmień jego wartość np na 100 lub 200 to samo zrób z kluczem HKEY_LOCAL_MACHINE\\System\\ControlSet001\\Control -> WaitToKillServiceTimeout To może, ale nie musi pomóc.

Gość kamila.m
tred Dzięki serdeczne!😘 Ale do tego to już się chyba nie będę zabierać bo to już wyższa szkoła! Mój mąż wyjechał i niestety muszę radzić sobie sama z komputerem a wiem też,że nie zainstalował antywirusa bo ten co jest to już nieaktualny,więc chyba jednak wirus😭 Nic mi innego nie pozostaje jak zadzwonić po serwis żeby sprawdzili!

Gość kamila.m
tred Aktualizacja zakończyła się pomyślnie! Czyli co to mi tak naprawdę dało teraz?

To znaczy, że skaner mks pobrał najnowsze definicje wirusów i (ewentualnie) inne potrzebne pliki. Teraz możesz zaznaczyć dyski, które chcesz skanować (najlepiej wszystkie, albo chociaż systemowy - najczęściej C) i wciśnij \"Skanuj\"

Gość kamila.m
Dziękuję Ci najmocniej tred!😘😘😘😘😘😘😘 Miałam troch plików zainfekowanych i trojany!