kokochanel 0 Napisano Sierpień 30, 2006 Czy któraż z was Stosowałą te globulki dopochwowe?? Moga powodować jakieś plamienia?? Jak się czułyście?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokochanel 0 Napisano Sierpień 30, 2006 dziewczyny, żadna zwaz tego nie stosowała?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenstwo77777 0 Napisano Luty 26, 2008 uppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małgorz999 Napisano Luty 26, 2008 ten lek zawiera JOD mozna byc na niego uczulonym,ale jak to sprawdzic???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekrrrrrr Napisano Marzec 2, 2008 nikt nie mial skutków ubocznych????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ironia losu Napisano Marzec 2, 2008 Brałam polseptol. Nie miałam skutków ubocznych. Trzeba nosić podpaskę , bo wypływa pomarańczowa woda. I można być na nie uczulonym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekrrrrrr Napisano Marzec 3, 2008 a to tylko rano wyplywa po wstaniu? mam taka nadzieje, bo jak skonczy mi sie okres to zaczynam je brac i to przez 10dni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ironia losu Napisano Marzec 3, 2008 Lepiej zabezpieczyć się podpaską, bo ja np. plamilam przez pól dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekrrrrrr Napisano Marzec 3, 2008 ok dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzza2008 0 Napisano Marzec 7, 2008 ja tez mam to brac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach